Insparken

Heeej! Som en insparkad student numera! Galet vilken vecka! Fest fyra dagar i rad, dagsaktiviteter och jobb. Jag har i princip bara hunnit hem så har jag vänt om och gått ut genom dörren igen. Det har sett ut som ett bombnedslag här hemma och jag har saknat ihjäl mig efter Jesper då jag knappt sett skymten av honom. Men har haft fyra sjuukt roliga dagar så nu får jag ta igen all tid med mitt hjärta..
 
Idag började skolan påriktigt med en föreläsning två timmar. Lagom start på plugget kan man säga.. Har hunnit med de sista inköpen till plugget, tagit en PN, städat heeela lägenheten tipptopp, pluggat, lagat mat och klippt mig. Nu känner jag mig sådär lagomt nöjd med livet och redo för plugget på riktigt. Imorgon har vi ingen föreläsning utan bara hemmaplugg så jag tänkte ta välförtjänd sovmorgon, plugga, tvätta och så hinna med ett träningspass. Finns tiden så kanske jag till och med färgar håret och har en liten spakväll..
 
Nu ska jag invänta min prins och sen kramaaas hela natten! ♥♥♥♥♥♥♥
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Pluggstart

Iiiih! Snart smäller det! Min sista lediga dag idag innan plugget drar i gång! Passade på att jobba lite extra i lördags så man får en liten extraslant sedan i studentplånboken men har annars haft två sköna lediga dagar. Gårdagen var lugn medan idag var mindre lugn.
 
Vaknade upp vid nio, åt lite frukost innan jag lånade bilen till Ikea. En skohylla fick följa med hem som vi länge behövt till skrubben och så ville jag unna mig lite nya kläder inför plugget och så fick ett par höstskor följa med hem. Nu är jag mer än redo! Tidigare har jag också bunkrat upp med ett flak celsius och så pärmar, skrivböcker och så en massa roliga pennor i olika färger. Handlade veckans mat och drog sedan iväg på en löprunda! Kvällen avslutas med lite mys med hjärtat innan han drar iväg på nattjobb och så se premiären av Idol. Yaay! Nu är det alltså officiellt höst!
 
Imorgon jobbar jag 8-19.00 och så avslutar jag kvällen på utbildning för Foreo och på onsdag drar det igång! Upprop innan lunch och sedan är det nollning hela veckan som jag blandar med de sista passen på jobbet på denna tjänst. Sedan får vi se hur hösten ser ut rent jobbmässigt men det känns helt galet fantastiskt att man kommer ha lediga helger, lediga röda dagar och aldrig sena kvällar! (så länge man sköter plugget på veckorna hehe) SÅ lyxigt! Och känns så bra att få byta miljö och göra annat om dagarna!
 
Önska mig lycka till! Så hörs vi som student senare i veckan!
 
 
 
Övrigt 2017 | | En kommentar |

Kräftskiva

Årets kräftskiva gick av stapeln igår! Lite halvt spontant planerat blev det i tisdags men sååå mysigt! Det vart lite knytis då vi delade upp inköpen med lite cheesecake, pajer, kräftor, snacks etcetc. Massa mat och sedan en massa lekar med mina fina kollegor! Vid halv tolv rullade vi in mot stan för lite dans och någon drink och så strax efter två landade jag hemma i sängen med den brutalaste värken i fötterna från lite för trånga skor.. Haha!
 
Supermysig kväll och jag kommer sakna mina tjejer såååå mycket! ♥♥♥ Förhoppningsvis får jag jobba lite extra så jag ändå får träffa dom lite då och då!
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp