THE CALL

Hallå! Jag och mina söndagsinlägg.. Aja, jag uppdaterar ju iallafall ;) Jobbhelgen har gått grymt fort trots att jag varit grymt sliten och trött! I fredags fick jag till ett grymt intervallpass men var sååå sliten när jag kom hem. Gick och la mig strax efter tio och vaknade upp såååå trött. Igår efter sju timmars jobb (lönehelg) så mötte jag upp Jeppe och Sebbe för kinabuffe. Åkte hem, tog en PN i hopp om att min huvudvärk skulle ge med sig men vaknade strax innan åtta när grabbarna drog. Tog ett glas vin, kollade på mello och så gick jag och la mig igen.
 
Imorse vaknade jag, efter 12h sömn. Utvilad! Men efter ett arbetspass är huvudvärken tillbaka igen. Är grymt stel i nacken och fuskade lite med strechingen i fredags så anar att det är därför. Får skylla mig själv helt enkelt ;)
 
Nuuuuu ska jag avsluta detta inlägg, ser en GALET spännande film på TV och passade på att skriva i reklamen. Om vi säger såhär, de som känner mig vet att jag aldrig kan se en film utan att bli uttråkad och behöva göra ngt annat.. Jag sitter fastklitrad från minut 1. The Call! Seee den! Baiiiiiii
 
EDIT: filmen är DOCK sjukt vidrig i slutet så är ni känslig bör ni ej se den..... Åtminstone inte ensam som jag.... *dör*
 
 
Övrigt 2016 | | En kommentar |

Orange makeup

Vår, älskade vår. Kan du inte komma lite tidigare iår? Nog för att solen redan börjar värma (och faktiskt lysa) men jag vill ha riktigt vår. Skinnjacka, solglasögon och färger. Jag har mina perioder inom makeup. Från september till februari har jag alltid brun makeup. Skugga som läppstift! Men jag blir alltid sååå less!
 
Förra veckan gick jag "wild&crazy" med lite oranget. Sååå fint, eller vad säger ni?? Perfekta mellanstadiet från vinter till vår. ;)
 
 
Make up! | | 3 kommentarer |

Fifty shades of prints

Ni vet när garderoben ekar? När man (faktiskt) inte köpt kläder på flera flera månader.. När allt känns gammalt, tråkigt och man inte har pengar?
 
Det var den stora anledningen till varför jag härom veckan beställde hem 13 artiklar från H&M. Det råkade även vara 20%, woopp! Med mig hem, som även fick åka tillbaka var två par byxor, en stickad tröja samt en spetsbody som var så galet snygg! Men hade typ aa i bhkupa, haha ilandsproblem.
 
Här nedanför har ni sex stycken godingar jag behöll, annars inhandlade jag även en tokmysig pyjamas samt minionssockar som är sååå fina! Favoriten? Sporthoodien som sitter som gjutet eller negligebodyn som jag tycker är sååå fin. Annars ser ni mig i svartvitt och mönster. Lagomt vårigt, eller hur? Not.
 
Nöjd med mina fynd iallafall, perfekta jobbtröjorna. Nu är jag bara på jakt efter ett par svarta jeans som varken blir urtvättad efter tredje tvätten samt sitter snyggt över rumpestumpen. Några förslag?
 
 
Shopping | | Kommentera |
Upp