Tidig helg

Men halloj! Torsdagkväll och jag gick på helg idag innan lunch. Alltså, man kan ju inte annat än att älska plugget. Vi har iallafall gjort klart vårt grupparbete som vi har redovisning på nästa (!!) fredag. Så härligt!
 
Jag har hunnit med ett löppass idag och förberett lite inför tentaplugget som jag tänkte köra igång med på måndag. Annars har jag mest bara slöat i soffan, något rastlös men.. Imorgon är både jag och hjärtat ledig (han går av imorgon 06.00) så vi tänkte dra en sväng på Ikea för att kika lite inspiration på kök och annat skoj inför framtiden och sedan kanske mysa med en fika på stan.
 
På lördag jobbar jag ynka 4h och sedan drar jag iväg för lite nollning åter igen innan jag och hjärtat ska köra en mysdag på söndag igen innan 1,5 vecka med intensivt tentaplugg, en redovsining, tre utbildningar utöver plugg och 13h helgsjobb. Men hey! Jag ser faktiskt fram emot det!
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Update!

Godkväll damer och herrar! Tänkte slänga upp en liten update om vad som hänt sedan sist! Förutom plugget i vanlig ordning har jag hunnit jobba två dagar extra, haft utbildningsmorgon med Björk & Berries, fikat med Sandra i flera timmar innan vi dagen efter möttes upp för en riktig tjejkväll med pizza, godis och glass. ♥
 
I lördags drog jag till Nina för att dona med Towas överraskningsfest och strax efter fem droppade den ena efter andra in. En väldigt lyckad kväll som bestod av tårta, skratt och lite skönsång med födelsedagssång. Avslutades på Allstars dansgolv och jag drog hem nöjd vid ett för att senare kliva upp strax efter åtta för lite jobb.
 
Ny vecka nu då! Kvällen har bjudit på föreläsning ang. aktier och sparande. Sjuukt intressant och ska bli kul att få fortsätta utbildningen i höst. I övrigt (förutom plugg då) har jag hunnit träna och mysa med hjärtat. I och med plugget och all egentid på plugg så är jag så lycklig som äntligen hinner hänga lite med min karl. Vi är annars alltid på språng och missar ofta varandra hemma..
 
Nuuuuu håller jag på att somna i skrivande stund sååå på återseende babes!
 
 
Övrigt 2017 | | En kommentar |

Vecka två

Vecka två på plugget och nu har vi börjat komma igång lite, även om det bara är lite än så länge. Å andra sidan säger dom att det är rätt lugnt med plugg så för mig känns det nästan som semester, haha!

Helgen som varit så hade vi Gasquen aka fulsittning. Haha, brutal utekväll som slutade med maxkäk hemma i sängen som jag inte hann äta upp innan jag somnade..  Ni som känner mig kanske kommer ihåg senaste gången det hände!? (= hahaha

Jag har även hunnit jobba lite extra, kramats med min man och så firat brorsans födelsedag med lite smörgåstårta. Veckan i övrigt blir relativt lugn med lite grupparbete, kurs med Björk & Berries och så lite vinmys med bästa tjejerna på lördag! ♥♥♥♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp