31/5

Veckan har kort sagt sprungit iväg, har hunnit med jobb tisdag-lördag. Vaknat upp varje morgon med halsont och blir så galen för jag inte vågar träna... Anar att det är allergi som spökar men avvaktar från träningen så länge jag känner mig slö i kroppen. Jag har även hunnit ta en glass på stan med Sandra och så pussat jeppe hejdå som har varit borta sen i torsdag. Imorgon kickar en ny månad och ny arbetsvecka igång & på fredag har jag en balsminkning. Sååå kul!

Nä, fortsätta se lite Partaj och sedan hopp i säng! Puss!
 
 
Övrigt 2015 | | Kommentera |

25 maj

Nu har jag tre intensiva veckor framför mig innan jag går på semester.. 4 lediga av 21 dagar har jag framför mig och sedan får jag äntligen njuta av fyra veckors ledighet. Halleluja! Som att gå på sommarlov igen :) :) Men tiden kommer gå grymt fort och jag har en del "milstolpar" på vägen så förhoppningsvis känns det inte så tungt. Men det som väntar på något gott... ;)
 
Idag då? Jag har kickat igång veckan med två (!!) träningspass. Vaknade upp imorse och svor över att min hals kändes av, lite irriterad ungefär som om jag stått och gallskrikit en hel dag, haha.. Men trotsade detta och tog mig en PW på tjugominuter för att känna efter hur kroppen kändes och körde sedan lite styrka i 35 min. Rond två blev då hjärtat kom hem och jag lyckades få med honom på trappintervaller. Så uppvärming, trappintervaller x10 och så nedtrappning. Gryyyymt nöjd med dagens prestation och jag längtar till nästa träningspass. Woop!

Nu blir det att slötitta på TV innan jag drar mig mot sängen.. Imorgon väntas en liten sovmorgon och så jobb till stängning!
 
 
Övrigt 2015 | | Kommentera |

New In

Men visst ja! Jag ha ju glömt att visa er mina godingar jag ha köpt hem... En helt fab rosa yogamatta (haha så snygg, dör) en shaker, en hjälm till då jag åker rullskidor, ett par otroligt sköna och mjuka löparskor med gelsula för att kunna variera beroende på vilket underlag jag springer på.

En pulsklocka för att mäta puls, sträcka, tid och även för att få ett eget träningsprogram, och så två olika bar´s samt ett proteinpulver och ett pulver för det måltidsersättning. Jag har en otroligt dålig vana att bli sötsugen på kvällen och under mina lediga dagar att småäta och det är just DÄR jag kommer "byta" ut mina kakor och mitt godis till en shake istället. Absolut inte för att gå på någon diet eller så :) Vad tror ni... Kommer det här gå??
 
I torsdags rullade jag 13km på rullskidorna. Vingligt som fasen men ett jäkligt skönt pass. Ser otroligt mycket fram emot att kunna köra seriösa pass på skidorna! Annars? I helgen har jag fullt upp med jobb så träningen spar jag till veckan.

NU? Heja på Sverige på Eurovision!
 
 
Upp