Drömmig helg

Alltså denna helgen var magisk. Precis vad jag behövde, att få ladda om batterierna med 100% och bara få leva i nuet. Vid halv elva på lördagmorgon hämtade Sandra upp mig och vi roadtrippade till Övik. Strax innan tolv var vi framme, checkade in på hotellet, packade upp och så gav vi oss ut på stan för lite shopping. Fem (!!) tröjor fick åka med hem i väskan, då vi har dresscode på jobbet nu med svarta kläder. Varav jag, ironiskt nog inte har typ några svarta plagg i garderoben. Gick dessutom och blev kär i en (vetejvadjagskakalladet) inredningsdetalj som jag senare tänkte visa er..
 
Efter lite stros på stan köpte vi med oss sallad för att slänga i oss innan vi brände av ett 90minuters träningspass innan vi sprättade skumpaflaskan, duschade och piffade oss i flera timmar. Vid åtta hade vi bokat bord för en god middag, senare drog vi vidare på Allstar för några drinkar innan vi avslutade kvällen vid elva med lite maxkäk på hotellrummet. (bara detta är typ en dröm, haha)
 
På söndag tog vi sovmorgon, åt hotellfrukost och checkade ut innan vi checkade in på 6h spa. Snack om allt mellan himmel och jord, pool utomhus, saltbad etcetc. Vid fyra började vi dra oss hemåt men drog ett stopp på candycorner (ALLTID, när jag är i övik.) för att bunkra upp med pluggodis...
 
Alltså, denna helg var så drömmig! Och tack min älskade JB för denna fantastiska present och tack äsklings Sandra för det bästa sällskapet och presenten!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

BABYSHOWER

För precis en vecka sedan hade vi kollegor tisslat och tasslat med en överrasknings-babyshower för Frida! Lite ont om tid men vi ville styra ihop allting efter julstressen lagd sig.  Vi hade ordnat med bl.a. cupcakes, snittar, disneybubbel, presenter samt en massa pynt. En supermysig kväll med dom bästa, såhär mitt i veckan för att fira att ett liv snart kommer till världen. ♥
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Fem år sedan

Min vakna tid består utav jobb, plugg lite snabbt käk och så några snabba pussar av mitt hjärta. Trots fullt schema så har jag lyckats klämma in lite skoj i mellan också som jag tänkte slänga ihop inlägg om senare ikväll..
 
Hur som! Idag har jag varit ledig men var uppe innan sju för att beta av åtta tvättar samt hinna ikapp matten då det försvann lite tid i helgen. 7h matteplugg (mellan tvättarna) innan jag kröp ner hos min stora kärlek som jobbar natt i veckan. En liten PN, hemlagad pizza till middag och sedan på´t på plugget igen.
 
Det var fem år sen, sedan vi läste matte på gymnasiet. FEM ÅR SEDAN! Känns helt galet men jag förstår verkligen varför allt är borta för mig. Känner mig så dum som inte förstår talen när jag har facit framför mig, haha ironiskt nog funderar jag på om man helt enkelt ska sluta bort alla studier. Jag menar, det blir ju inte lättare! Haha! Nä, skämt o sido. Sandra är en stjärna som hjälper mig med alla tal jag inte förstår samt att vi imorgon ska iväg på mattestöd tre timmar där vi har en lärare som kan förklara för oss (läs mig) hur fasiken man ska tänka med alla dessa oskrivna matteregler.
 
Såhär bara en vecka efter pluggstart så har jag dessutom fått en liten reflektion: Trots mindre tid, mindre sömn men mer förvirring så var det länge sedan jag kände mig så lugn i vardagen. Kanske för att jag inte förväntar mig något annat än en tuff och pluggig vår. Logiskt? Haha, vi ser väl.
 
Nu blir det krypa ner till kojs. Imorgon väntar veckans andra men sista lediga dag då jag bockar av ett träningspass, några tidsinställda blogginlägg, pussas med hjärtat, matteplugg och så 21.00-23.00 är jag bänkad framför TVn med nya avsnitt NCIS & NCIS LA. Älskade onsdagkvällar!
 
Bilden är en liten teaser för vad jag gjorde i helgen. (=
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp