Trevlig Helg

Och äntligen går jag på heelg!
 
Mardrömsveckan är över och allt har verkligen gått så smidigt.. SÅ glad, så fylld med energi och så taggad på lite ledighet. Mattekursen avslutades igår och börjar nästa på måndag så jag får dessutom en ledig helg utan plugg! Woop!
 
Imorgon tänkte jag ta sovmorgon, en lugn frukost framför lite nyhetsmorgon och så ut för ett träningspass. Vid tre kommer Jeppe hem från jobbet och så drar vi hem till Selet för att hänga med mami och papi samt Simon som är hemma över helgen... Vi har också blivit med skoter för någon helg sen så jag håller tummarna för strålande sol så kan vi dra ut på någon skotertur och ev. lite fiske.
 
Helt enkelt släppa all press och stress och bara vara. Trevlig helg gott folk! ♥♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

FRIYAY

Godmorgon sköna sovmorgon! Fredag! Hur är läget? Jag är lite uttråkad, inte kanske stressad men har fastnat på en sista fråga på ett uppdrag som skall lämnas in på söndag. Haha, alltså verkligen kört fast. Annars då? Fått svar på nationella Matte B och känns toppen! Ungefär som jag förväntade mig och så har jag sista avslutande muntliga exemination på onsdag innan jag får mitt slutbetyg. Samhälls får dröja en vecka till då jag idag såg att man även där behöver boka muntlig exemination.. Meeen, vad gör det? 10 veckor av plugg har gått sååå fort och nu består endast 10 veckor kvar med bara en kurs. Såå skönt!
 
Meeen helgen då? Jeppe åkte inatt upp till Simon i fjälls och spenderar helgen där. Jag är alltså helt fri! (typ som vanligt då, hehehe ;ppPPPp)
 
Ikväll tänkte jag köpa med mig gotta hem och försöka skicka in mina två sista uppgifter. Åtminstone göra dem så gott som klar så jag på söndag bara behöver läsa igenom och skicka in. Imorgon efter jobbet så middagsdejtar jag med några kollegor förhoppningsvis och så på söndag är jag ledig.
 
Veckans mat skall inhandlas och lagas då jag har veckan från hell nästa vecka. Inventering och difflistor samt exemination. MEN på torsdag 15.00 går jag på helg. Såååå skönt! Min första lediga helg på 6 veckor dessutom och förmodligen min enda lediga helg på 6 veckor till... hehe!
 
NU? Starta dagen med en rejäl frukost och så kila iväg till jobbet. Trevlig helg!
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Måndaaag

God kväll! Tiden går så jäkla fort alltså! Har haft en jobbhelg med den roligaste utgången på länge i lördags! Haha, spontant är alltid bäst och fasiken vad jag behövde bara släppa alla tusen måsten och gå loss. Well, I did... Idag har jag varit ledig och imorse var jag iväg och skrev NP i matte2. Hååålller alla tummar på att det gick bra.. På lördag ska sista uppgiften lämnas in på både matten samt samhälls sen är de första tio veckorna klar. Jisses Amalia. Nästa period läser jag bara in matte 3, så är galet taggad på att komma igång med löpningen igen! Har blivit bortprioriterad pga stress, helt förståeligt. Men nu är det dags igen att komma tillbaka till beach 2017..
 
Ville bara kika in och skriva hej! Dagarna går i ett och jag jobbar galet mycket extra nu i mars så fullt upp, sååå på återseende! ♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp