TUESDAY

 Heeeej! Litet oplanerat uppbrott från bloggen men heej! Haft en bra vecka? Jag har haft så fullt upp att jag helt glömt bort att datorn och bloggen finns. Å andra sidan har det varit rätt skönt.. ;) Vad har hänt då? Jag har jobbat onsdag-lördag. Har hunnit med en mysig AW kurs igår med Loreal Luxe, och så födelsedagsfirade i lördags för fina Nina!
 
Imorgon är det 1a juni och jag kickstartar sommaren med jobb 10.30-19.05 innan jag möter upp Tiki för en middag på båten. Åååh det har varit såå fint väder och jag är sugen på en drink. Passar ypperligt för mig då jag är ledig torsdag och avslutar vår sockerdiet. Hur bra? På torsdag tänkte jag hinna med ett träningspass, lunchdejt med Sandra och såå massa catchup! Annars är planeringen för sommaren i full gång. Önskar man hade begränsat med pengar då jag vill göra så mycket, OCH ska iväg till London. Hehe... Vi får se hur det urartar sig helt enkelt!

Slänger med fyra mobilbilder i inlägget.. Inte bästa kvaliten på bilder men ;) Puss!
 
 
 
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

DETAILS: Blue

Jag älskar denna typ av makeup! En klassisk brun makeup, liner samt lösfransar. En extra touch med blå inliner som gör så mycket! Matchade med blåa naglar från YSL #18. Har gått och totalförälskat mig i den färgen....
 
 
Make up! | | 3 kommentarer |

Bounty´s

Ca 35 st
 
2 dl kokosgrädde
1/2 dl kokossocker
1 tsk potatismjöl
4 dl kokosflingor
 
200g mörk choklad
1 msk kokosfett
 
1. Sjud ihop kokosgrädde, kokossocker och potatismjöl tills det tjocknar något. 
 
2. Tillsätt kokosflingorna och rör till en jämn massa. Låt svalna under plastfilm. Rulla sen till bollar. 
 
3. Smält chokladen i ett smalt glas och rör ner kokosfettet. Stick ner en tandpetare i en boll och doppa i chokladen. Skaka av överflödig choklad och dra även av lite mot glasets kant och lägg bollen på ett bakplåtspapper.
 
4. Strö över lite kokos på varje boll och låt stelna i kylen.
 
Källa: Klicka här!
 
Upp