Hugo 4 år

Jag börjar nog inse att varenda år du kommer fylla år, kommer alltid kantas av känslan "att hur kan det redan ha gått ett år? Hur är det möjligt att du funnits fyra (och alla andra år framöver). 

Största pelarna

- Att se dig fylla tre år. Haha, älskade vän! Så stort! Och som du älskade att fylla år. Samma med Julafton.. Wow, vad förväntansfull du var.. Redan flera månader innan julafton så började alla tankar florera. Det kom dessutom två tomtar, vilket Hugo sen har ifrågasatt lite.. Så jag har en liten känsla att han kanske inte kommer tro på tomten så länge till... hehe.

- Att du blev storebror. Som du älskar det. Som du älskar att skoja och busa med Leah, hur du lyser upp när du ser henne och hur du ser hur hon lyser upp när hon ser dig. Du har axlat rollen på det mest fantastiska sätt och du har vuxit så mycket i dig som person. 

- Inskolning i Vännäsby. Nu börjar du visserligen vara så stor, men inskolningen gick galant. Redan från dag ett kändes inskolningen trygg och jag hade nog kunnat lämna dig redan den dagen, haha! Är så glad att vi valde VBY förskola, vi känner oss så trygga med pedagogerna och det känns även som att det är en fantastisk barngrupp. Du trivs bra i barngruppen och det glädjer mammahjärtat att du nästan varje dag leker med någon ny och har så kul! 

- Midsommar i Piteå Havsbad. Det känns som att detta kan vara ett minne du kommer komma ihåg för resten av ditt liv, eller åtminstone närmsta framtid, då du lite titt som tätt ännu pratar om denna resa. Vi sov i mormor och morfars husvagn en natt, för att sedan ta in på hotell (vilken grej!!), bada i badhus, i havet, fira midsommar med Silje och Co, barntivoli m.m. Jag tror du levde life!

- Sover hela nätter, från och med att Leah föddes så sov Jesper med Hugo i ett halvår. I samband med det har Hugo börjat sova hela nätter. När jeppe sen "flyttade" tillbaka till mig, så har Hugo fortsatt! Det kan också ha och göra med att vi i samband med att han började sova hela nätter också köpte en nattlampa. 

- Alla tankar. Alla känslor. Stora som små. Mycket funderingar kring hur bebisar blir till, varför man dör, vad som händer när man dör. Varför - är återkommande i nästan varje mening. 

- Har blivit en liten rocker. Hard Rock Halleluja och Thunderstruck är dina favoriter!

Egenskaper – Nyfiken, klok och omtänksam. Är just nu väldigt kärleksfull och säger "mammajag älskar dig" typ 30 gånger per dag, haha. 

Baby | |
Upp