Whats goin' on?

Tjabaa! Ingen uppdatering på flera dagar och har funderat på att låsa igen bloggen. Men hittar ingen anledning till det så ja tänker helt enkelt bara låta bli att skriva om jag inte känner för det, but I'm gonna miss u!♥
 
Annars så flyter livet på, idag gick jag officiellt på mitt sista sommarlov någonsin. Packade mina väskor redan i onsdags och "flyttade hem" till mina föräldrar men tar nu mitt pick pack tillbaka på söndagkväll för att spendera en sommar i Umeå. Ändrade planer alltså; Har fått jobb på Åhlens vilket känns otroligt roligt! Och ännu roligare är att maa baby kommer bo tillsammans med mig då han jobbar på Volvo under sommaren.. :)
 
Idag har världens finaste tagit studenten och sedan har vi ätit gott, umgåtts med nära och kära och busat med lilla Natalie :)
 
Puss och kram, vi hörs när vi hörs!
 
Övrigt 2013 | | Kommentera |

Förkyld..

Min första lediga dag på evigheter och jag är...... FÖRKYLD. Åh, standard.. haha, men jag lever iallafall. Har tillbringat dagen i solen med Olivia och sedan innan middagen kom baby. Ikväll har vi ätit tacos ute på gräsmattan i skuggan och snart väntar en marängtårta såhär på nationaldagen. Mums!

Får nog äta en massa vitaminer så jag är frisk på lördag då jag sminkar min första brudmakeup! Spännande!
 
Övrigt 2013 | | En kommentar |

Vårruset

Hej! Dålig uppdatering idag, men det är lite mycket som pågår just nu framtill imorgon... Imorse började vi kl 7 för inventering. Var totalt död när jag skulle försöka kliva upp imorgon kvart över fem. Somnade om och vaknade  tjugo minuter före jag skulle fara, så på med lite concealer under ögonen, puder och mascara och lite mat i magen och iväg!!

Efter praktiken så var det dax för vårruset. Önskemålet var att göra nytt personbästa men icket sa nicke. Dom två första kilometrarna gick så sakta i.o.m allt folk och med tanke på att vi startade i princip sist. Men 25 minuter lyckades jag springa på och får känna mig nöjd ändå, dom resterande 3 km sprang jag riktigt bra på :) Det var riktigt mysigt och funderar på att göra en revanch till nästa år.. ;)

Kallt som attan har det varit idag men nu ligger jag nyduschad i en varm säng. Imorgon är det också fulla muggar som gäller... Praktik, sminkning, städning, packning och en massage innan jag åker hem till mina föräldrar. Puuh, sen kan jag andas ut på riktigt då jag funderar på att ta sommarlov och slippa åka in till Umeå i veckan för en liten återträff med klassen under några timmar på måndagen.
 
Nu, ska jag ta igen lite skönhetssömn. Huvudvärken har legat och gnagt hela dagen i väntan på utbrott.. Bäst jag sover bort den.. God natt :)
 
Äldre bild men i princip hur jag såg ut idag.. ;) förutom tröjan. haha
Övrigt 2013 | | Kommentera |
Upp