Back in Business

Det har tagit mig typ en vecka att skriva detta inlägg.. Haha! Men hej! Wazup!
 
Första arbetsveckan är gjord och kickstartade med 10h övertid, cashiiing! Denna vecka blir dock något lugnare då jag bara jobbar tre dagar varav en är avklarad.. På torsdag vid sju stämplar jag ut för en fyra dagars helg och på fredag drar jag, Nina och Towa till Piteå för en liten weekend! Rätt oplanerad helg meeeen vi tar dagarna som det kommer och jag hoppas på att sommarvärmen kommer till oss en helg för denna sommar iallafall. :) Ska iallafall bli grymt kul med en liten minisemester med bästa brudarna. SÅ taggad!
 
Nuuu ska jag ta och packa för helgen, se lite tv och sen tänkte jag kvälla! PUSSAR
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

VÄNNÄSDAGARNA

Hola Amigos! Har precis återhämtat mig från helgens bravader. Haha ne okej, så farligt blev det ändå inte. Kan ju dock erkänna att min och Jeppes taktik med att ta det lugnt fredagen för att istället köra på lördagen gick ju käpprätt åt helvete.
 
Meeen! Fantastisk helg! Har träffat såå många gamla klasskompisar och bekanta, halva lördagkväll var jag uppe på dansgolvet för bugg (typ det bästa, så kul) och så har jag skrattat i mängder. Fan vad kul jag haft!
 
I fredags åkte vi in till Vännäs för att hälsa på i Fredriks nya lägga innan vi drog ut på hotellet och i lördags smygstartade vi kvällen med pizza och skumpa till middag med mina päron, för att rulla vidare mot Olivia & Viktor för kubb, för att senare åka till Tommie för lite brygghäng innan vi nådde slutdestinationen i Vännäs. I söndags drog vi en återställare på Glassbonden med en Banana Split. Glassigt värre, hehe ;)
 
Tack alla för en grym helg! Ni äger! ♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Canon Powershot G7x Mark II

Säg hallå till min nya goding!
 
Efter sex år med min systemkamera från Nikon så gav den sakta men säkert upp... Egentligen inga större problem med kameran men för att skicka in den på lagning så kommer det kosta mer än vad kameran är värd i dagsläget. Den får hänga med och hittar vi någon kunnig som vill kika på kameran sååå finns den kvar.
 
MEN! Länge har jag funderat på en ny kamera. En som fortfarande har bra kvalite som en systemkamera men som är mindre och smidigare att ha med sig. Så när Nikon började ge upp och jag faktiskt fick en anledning att börja leta efter en ny kamera kan man säga att jag för pladask för denna, vid typ första ögonkastet. (=

Nu har jag bara hunnit fota med den ett fåtal gånger men jag är rånöjd med både bildfokus, kvalite, de inställningar som finns och kameran i övrigt. Extra kär då den kan överföra bilder till mobilen på 10sek, meeeeen mycket har väl ändrats sedan vi köpte kameran sist, hehe! Läst i princip bara gott om den och jag är såå taggad på att få börja fota med den på riktigt!
 
 
 
Shopping | | Kommentera |
Upp