6h

6 timmar av jobb kvar varav två makeuprådgivningar tar upp en timme. Sedan är jag ledig för helgen, fantastiskt! Imorgon rullar vi vidare mot havet för en grillkväll med ett gäng och sedan på lördag ska vi mysa med jespers nya systerdotter, resterande helg får vi ser vad vi hittar på!
 
Jag ska njuta som bara den och sen är det bara en vecka kvar av sommarschemat,  efter det går jag in i en lugnare period en månad framöver innan det är dags för nästa rusch. Livet leker nu alltså! woopwoop
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |

My weekend

 Sommarens bästa helg/vecka hitills har nu passerat. Efter ett skakigt avslut på jobbet i måndags skyndade jag mig vidare till jeppes famn för trygghet innan vi for ett gäng och spelade laserdoom, avrundade kvällen med sen middag och mys.
I torsdags rullade jag, jeppe och john upp till motorveckan och drog en pubrunda med pizza medan vi kollade på de få fina bilarna som körde runt. Sov i skuffen alla tre och sedan tidigt på fredag rullade vi hem för att senare fara ut med båt på havet och kvällsbad till midnatt.
I lördags jobbade jag lite och blev sen upphämtad för grillparty, sommarens lätt roligaste kväll och det blev verkligen lyckat. God mat, fin miljö och så människorna. 10/10 och såå fick jag hämtning strax innan två då jag skulle kriga mig igenom jobb på söndagen..

Nu ligger jag här en ledig måndag, 2 fantastiska skapelser har kommit till förra veckan och jag längtar tills jag får bebismysa, annars ska vi hämta hem sängen imorgon och så i helgen är det min första lediga helg på 12 veckor. Allt från planer till att åka på Yran i Ö-sund till att ha kräftskiva vid havet. Kanske bara blir att jag och hjärtat lånar huset av mami och papi då dom är på semester.. Vi ser väl, men fan vad jag ska njuta!

 
Övrigt 2014 | | En kommentar |

Intensiva veckor

Magad, så mycket som hänt de senaste veckorna.. Känner mig helt slutkörd men samtidigt fylld med energi. Idag fick jag ett roligt samtal på morgonkvisten, något som gör mig nervös, rädd och lite osäker. Men när väl allting är bestämt så tror jag att jag kommer må bättre än någonsin. Nu får man det lite klart om sig om hur framtiden ser ut, jag kommer defenitivt inte stå utan jobb men var jag hamnar är en annan sak. Det får jag deala med senare..

Annars har jag glassat i den underbara värmen med en bra bok, kollat möbler med min fina. En soffa skall beställas i veckan och så har vi gått runt och visualiserat om fina möbler vi ska köpa till, tagit oss en glass i solen, fyndat ett par dojor på rea och sedan drog vi med oss några grabbar ut till havet för bad och sedan pizza på det. Sommarlov på en dag skulle man kunna säga!
Två dagar till på jobbet innan vi förmodligen bilar upp till L-sele för motorveckan över torsdagnatt då jag är ledig fredag, och på lördag vankas det grillfest ute vid havet om jag lyckas fixa chaffis.. Har i princip jobbat och suttit hemma hela sommaren så känns skönt att få fara iväg och hitta på något roligt!

Shitpommes. Livet alltså! Denna bild får idag stå för livets galenskaper. Tusan vad jag önskar jag hade tid och ork för att sminka mer.. Efter flytten hoppas jag få mer energi till mina hobby´s så tills dess tror jag ni endast kommer få se gamla goda makeuper, dagsmakeuper och en hel del tjatande om våran flytt! haha
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |
Upp