SEMESTER

Hey guys! Dags att uppdatera er lite eller vad säger ni? Jag har hunnit gå på semester, firat midsommar med ett världsbäst gäng och så hunnit återhämta mig också..
 
Mamma fyllde 50 för en vecka sedan så vi slog ihop midsommar med 50års fest och det blev sååå lyckat. Jag både skrattade och grät när jag gick igenom bilderna och jag tror alla var nöjd med kvällen. Som vanligt avslutades kvällen (morgonen) klockan 5.30, så var lagomt sliten i lördags.. Haha! Men bara att ladda om... Imorgon dejtar jag Sandra med middag ute och på onsdag flyger la familia till Stockholm för två dagar och Guns N Roses!
 
Resten av min semester är obestämd. Förutom mys med kollegorna på lördag har jag inte en enda sak planerad. Så skööööönt!
 
Time to wrap it up! Pussar på er!
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

AW

Godkväll vänner! Passar på att blogga i pausen från alla tårar från "Förr eller senare exploderar jag". Hur mår ni? Jag mår bra! Jag har ett öga som är supersvullet men annars så är det bra..
 
Igår kom Emelie förbi på jobbet och ville dra en AW, meeeen vi bestämde oss för att istället ha en liten picknick på vår balkong med pizza, bubbel och en massa frukt. Sååå mysigt! ♥ Vid nio bestämde vi oss för en spontan utgång och hamnade på Båten med en gammal klasskompis. Galet mysig kväll som avslutades med leftovers från middagen innan jag kröp ner i sängen vid tre.
 
Idag har jag tagit en lång sovmorgon, sett min favvoserie och så har jag och Jeppe dejtat för en trerättersmiddag ute. På två veckor har jag alltså sovit med honom två nätter pga nattskift och att han sovit borta under helgerna som kattvakt. Sooooom jag har saknat honom. Mitt hjärta ♥ Nu är jag lycklig med att han inte kommer få slippa mig på ett bra tag framöver. Hehe....
 
Veckan består utav 6/7 dagars jobb, efterlängtad lön och förhoppningsvis lite träningspass. I övrigt får vi se vad som bjuds på.. Nu ska jag fortsätta gråta till filmen.
 
Pussar på er!
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Måndag

Good day folks! Juni, regn och 17 dagar kvar till semester. Hoppas innerligt att värmen dyker upp lagomt till midsommar, hehe.. Helgen har varit supermysig! I fredags hängde jag och Towa hos Nina för lite bubbel innan vi drog en sväng på rex dansgolv. I lördags efter jobbet såg jag, Jeppe, Simon & Jessica nya Pirates på bio och igår efter jobbet så hann jag i princip bara slänga i mig mat och röja undan lite i lägenheten innan det var sängdags.
 
Idag var jag uppe vid 04.00 för att kickstarta veckan med att starta rea och så fick jag sluta vid 13. Imorgon är jag ledig och har bokat träning&spadejt med Sandra innan jag förhoppningvis hinner mysa lite med Jeppeboi! ♥
 
Jag har annars hunnit vara på Kickoff med Loreal Luxe, tränat några timmar, färgat håret, jobbat in lite extra cash och såklart bränt lite pengar på rean (som blev det mesta ordinarie, haha standard)..
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp