Dagsform

Efter en vecka av träningsvila så var det så skönt att vara igång igen. I lördags kunde jag börja gå på riktigt med mitt knä och sedan dess har jag fortfarande varit stel i såren. Idag kliade det så förbaskat mycket i fingrarna, då jag egentligen hade bestämt att hoppa träningen ikväll pga tvättid. Men rastlösheten tog över och jag drog ut på sommarens bästa löppass!
 
Kroppen kändes till 110% rätt. Äntligen efter en halv sommar med träning så är kroppen med på vad tankarna vill. Äntligen börjat pulsen slå rätt och andningen funka bra trots astman. Och jag är så förbannat nöjd! Nu tänker jag försöka öka träningstimmarna och minska den lilla alkoholmängden till 0 och andra kaloribomber i speciellt vätska, börja smått och så kanske man kan utöka.. Förutom min kärlek till mat som ofta sätter stopp.. Hehe.

Nä! Dags för min skönhetssömn. Två jobbdagar kvar innan jag stämplar ut för långledigt. Perfekt!
 
 
Övrigt 2015 | | Kommentera |

Update

Onsdag! Känns som att det hänt hur mycket som helst sedan sist.. Jag har hunnit med lite shopping av välbehövda kläder, vill ni se? Ja? Nej?? jobbat en hel del, tränat och så hunnit falla med rullskidorna så jag nu haltar runt med ett skadat knä. Nu försöker jag bara ta mig igenom jobbtimmarna så gott det går och så får jag vila någon vecka från träningen för att läka. Typiskt, äntligen när jag fått upp ett bra flås och kontinutet med träningen. Har i övrigt kvar två långa dagar samt en kortis innan vi drar på kräftskiva och sedan tar låååång sovmorgon och slappdag på söndag.
 
Annars då? Jag och Jeppe har slagit våra kloka huvuden ihop och nu klias det i våra fingrar efter lite uppfräshning av möbler/design i lägenheten och att kanske kunna slutföra hela lägenheten innan vi till våren vill ha in nytt och fräsht. Ska bli spännande och se men än så länge håller vi hårt i våra ideér och ser var allt slutar..

Nu kryper jag ner i soffan med en daimglass och inväntar Idol. Inte helt tokigt att vara soffliggandes, synd på vädret bara!
 
4frfv
Övrigt 2015 | | En kommentar |

13 Augusti

Igår hade jag dagen helplanerad.. Var igång från kl 10 -18 och var helt slut efter allt mitt bakande, städande och min timmes långa löptur. Har knappt återhämtat mig än.. ;) Nu jobbar jag hela helgen så vi får se hur det blir med uppdatering från min sida :)
 
 
Övrigt 2015 | | En kommentar |
Upp