Coty Prestige

Två intensiva dagar i huvudstaden! Vi kom fram till Saether-kontoret strax efter nio på torsdagmorgon. Blev välkomnad med lite frukost. Kursen körde igång (på engelska(!!!)) och vi gick intensivt igenom de tre första märkena; Calvin Klein, Cloe och Balenciaga innan vi avslutade de sista timmarna med gruppövningar och säljteknik. Vi fick en fri kväll och det spenderades på bästa sätt: Drog en pizza, köpte gotta och hade spamys på hotellet med Towa. Sov lagomt gott efter att ha varit vaken 17h kan jag lova ;)
 
I fredags fick vi en liten sovmorgon till 8 innan vi åt hotellfrulle, checkade ut och begav oss på kursen för sista tre märkena: Roberto Cavalli, Marc Jacobs och Davidoff. Vid halv fyra tog vi taxi till arlanda och höll i princip på att missa incheckningen då det var en krock längs vägen och ungefär en mil i bilkö men flyget var ändå försenat så allt gick bra och kom hem en kvart senare än tänkt. Såååå, mycket givande dagar men måste  få landa innan jag verkligen kan suga åt mig all information jag fått.

Kan inte annat tacka för dessa två fantastiska dagar! Nu blir det jobb sex dagar framöver innan jag tar en välförtjänt helg! :)♥
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |

Stockholm nästa!

Jag kan ju inte göra annat än att älska mitt jobb.. Imorgon tar jag flyget 07.00 med Towa och landar i Stockholm efter åtta... Det är en två dagars kurs från 8.30-17.00 och sedan fri kväll, och på fredag blir det en kortis från 08.30-15.00 innanvi tar flyget hem.

Sex parfymmärken kommer vi kriga oss igenom och så en massa övningar och försäljningsteknik. Så galet roligt! Så idag ska jag försöka packa på något smart sätt, vad behöver man med sig över en dag och får man ta allt i handbagaget??? gah. Panik. haha! Ska iallafall försöka ta lite bilder med mobilen så jag kan bjuda på lite uppdatering på fredagkväll.
 
I måndagskväll hade vi även Sensai kurs, mycket givande men hade önskat lite mer info då jag känner att jag ungefär har noll koll på produkterna och igår var vi på nyhetskväll för bliss och BM. Riktigt mysigt och vi har en spännande höst framför oss i skönhetsvärlden.. ;) När jag hittar inspiration så tänkte jag visa lite nytt och spännande som kommer :)
 
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |

Som en dröm

Jag är så lycklig. Idag checkar vi av sista inköpet till lägenheten som är "viktigt" och sedan är allting klart t.o.m när vi flyttar in. Sedan tillkommer såklart små saker och inredningsdetaljer men det fixar vi dagen D. Jag är så otroligt lycklig och pirret rusar genom min kropp. Jag kan inte fatta att vi snart har ett hem att bo i, att vi har något tillsammans som vi skapar och att vi faktiskt har en möjlighet till att börja leva på riktigt som sambos.

Bara att betala räkningar gör mig pirrig (kan tänka mig att det inte är lika kul när det väl är dags att betala) och att få ha ett stort välfyllt kylskåp, kunna baka när jag vill och laga mer inspirerande mat längtar jag till. Att till och med kunna bjuda hem kompisar utan att en måste sitta i sängen, en i köket och en i soffan.. Att kunna känna sig stolt över det man visar upp och jag önskar inget hellre än att de i min närhet känner sig som hemma och vet att de är mer än välkomna vilken tid på dygnet det än är, för nu har vi faktiskt plats.

"Det är inte ett slott vi ska flytta in it". För mig är flytten en sån himla stor grej, bara det att få flytta från denna lägenhet gör nästan hälften av flytten. Jag vet inte hur många gånger jeppe har fått säga åt mig att landa på jorden och nämnt citatet ovan. Nä, det är inte ett slott. Men det är ett hem. Och för mig är det minst lika stort.

Visst har jag har känt att vi kanske tar på oss för mycket, kanske att det är lite för dyrt. Men samtidigt, jag vet att det kommer ordna sig. Det är inte frågan OM utan NÄR. Och det känns så förbaskat bra. Äntligen så kan vi börja leva som vi vill, som vi längtat efter i två år. 35 dagar kvar och jag vet att tiden bara kommer flyga iväg samtidigt som den aldrig kommer gå mer sakta som nu. Men snart är vi där, 2/3 delar är bortgjorda och snart kan jag meddela att vi är "on board". Fy fan vad jag längtar.
 
 
 
 
Nya läggan | | Kommentera |
Upp