GOODIEBAG

God kväll på er! Här sitter jag framför datorn i min jumpsuit och snorar. Lite iallafall..
 
Igår gick jag som sagt på Scancos roadshow.. En supermysig kväll med mat, vin, inspiration och en galen goodiebag. Jag var hemma vid tio och kröp ner med ansiktsmask, eyepatches från filorga samt en kopp te innan jag och min onda hals gick i säng.
 
Imorse vaknade jag av larmet och var såååå borta. "var är jag? sover jag? varför ska jag upp? vilken dag är det?" Ni vet när man sover så djupt att man inte riktigt hänger med livet när man vaknar. Åkte iväg på jobbet för morgonkurs med Loreal och sedan jobb. Var riiiiktigt slö fram till lunch men sen har kroppen bara känts piggare och piggare. Kompade ut en halvtimme ändå för att bara åka hem och vila. Sagt och gjort, sofftime deluxe med två filmer har min kväll bestått av.
 
Nu hoppas jag på en riktigt bra nattsömn och att jag lyckas sova mig ur denna förkylning. *pepparpeppar*
Så länge bjussar jag en liten pic på vår goodiebag vi fick imorse. Sååååå mycket skoj att testa!  God natt!
 
 
Make up! | | Kommentera |

SJUK

Lika fullt såhär glad, som bilden, är jag inte idag. I måndags hade jag en ledig dag där jag städade och tvättade i sex timmar ENKOMT för att få allt gjort till min lediga dag idag. Så jag kunde ta en lång sovmorgon, en låång frukost för att senare ha ett måste under dagen, att träna. För att sedan på kvällen möta upp kollegor för Scandinavian Cosmetics Roadshow med mat, utbildning och goodiebags.
 
Och så vaknar jag kl 8.00 och kan inte somna om för att jag har så ont i halsen. VARFÖR? why??? Kröp ner i en jumpsuit, tog med mig täcke och kudde, kokade en kopp te med massor av honung och ingefära och la mig till rätta i soffan. Har fått någon halvtimme sömn och halsen gör fortfarande väldigt ont, men är ändå bättre. Så nu är jag parkerad här hela dagen. Ikväll tänkte jag ändå ta mig till kursen enkomt för att jag har sett fram emot detta såå länge.
 
Förhoppningsvis så är jag bättre imorgon så det inte stör mitt jobb men allra viktigast att vara frisk till helgen då det vankas fest med hollywoodtema och sedan utgång! På söndag är jag ledig igen (bästa veckan) och då har jag och Jeppe planerat in en Ikea-dejt då vi ska kika på en ny bäddsoffa och så har jag fått för mig att jag ska göra en egen fjäderlampa att ha på sängbordet. (wish me luck)
 
Jag får önska er en trevlig dag så hörs vi! Kram
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

MAKEUO REVOLUTION

Check this out! Dessa två fyndade jag i London för 8pund/st (typ 92kr) Dom är verkligen såååå fina! Jag har tidigare sett dom på lite olika bloggar så jag letade efter dessa och blev sååå glad när jag äntligen hittade dom. Sååå fina!shs
 
 
Shopping | | En kommentar |
Upp