Brännskada

Det sista vi gör nu i skolan är bara lite ploj och skoj. Igår gjorde jag brännskada på Lova, otroligt svårt att inte ta fram perfektionisten man jobbat med i tre år men galet roligt. Nu ska vi samla på oss inspiration till måndag då vi kommer få tolka vår egen skada. Halfface aka zombie&en pangbrud är jag sugen på.. Låter det bra..? ;)
 
 

Kulturnatta

Lördagen spenderades först på jobbet innan jag sedan rullade vidare hem för snabbfix innan middagsmys hos Emka. Lite partaj och sedan drog vi ner på stan för kulturnatta. Avslutade kvällen tidigt och vaknade pigg och kry igår.

Fick förövrigt mitt efterlängtade paket som jag trodde skulle komma i mitten av juni. (!!) Innehållande "to kill for jumpsuit", en fin sommarklänning och en kimono/ärmlös blus. Gaaalet nöjd med mina köp och måste visa er snart! Annars hoppas jag att ett paket från H&M droppar i postlådan snart då jag laddat upp med nya skor inför helgens bravader. :)
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |

Blåöga och spräckt läpp

Nu när allt plugg i princip är över så har vi bara ströuppgifter i skolan. Vi vaxar oss och gör valfria behandlingar. Allt för att passa på innan vi tar steget ut i vuxenlivet och får betala för denna vardagslyxen själv.. ;) På make up'en däremot har vi idag börjat med blåögon och sår. Galet roligt! Nästa vecka fortsätter vi med brännskada och föråldrad hud innan vi sedan är ledig ti-fre.

Annars har det varit en galet fin dag idag, dissade solen och tog en 20minutare i solarium, innan jag for ut och sprang 5 km och sedan la jag mig på en filt i solen och bara glassade i två timmar. UNDERBARA SOMMAR!
Nu inväntar jag min nyblivna sambo (woho, nu flyttar han hit igen!) och sedan blir det bara en lugn kväll. Längtar till helgen då jag förmodligen får umgås med fina emka och ett härligt gäng.
 
 
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |
Upp