Leah 10 Månader

En lite senare uppdatering än tänkt pga livet (och bröllop, och sjukdomar x2) Men here we go!
 
Humör: En period som verkligen känts av där hon har varit en hel del mer krävande än tidigare. Har dock Hugo mycket att tacka som underhåller henne med att alltid busa och hitta på tokigheter!
 
 
Äter: Äter på som vanligt, ett mål ersättning runt 6-7 så vi slipper stressa med att få i frukost men annars (burk)mat om dagarna. Nuuu måste vi ta tag och testa fisk, hon börjar ju snart förskolan!!
 
Favoritsyssla: Gå. Gå och gå. Dock med hjälp. Men ska gärna gå överallt, och klättra överallt. Under denna månad började hon även krypa, något vi inte trodde hon skulle göra innan hon gick (hon har hasat/ålat sig fram så länge), men jopp! Hon kryper nu!
 
Leah: En riktig charmtjej, som börjar bli mer och mer bestämd. Har länge känts så liten, som en liten bebis (well dah, hon har varit en liten bebis) men nu börjar hon helt plötsligt kännas så stor...
 
Jag: Hade vid 10 månader med Hugo gått tillbaka till studier, vilket kändes väldigt rätt då. Just nu ser det ut som att jag blir hemma i två-tre månader till. Vilket också känns helt rätt! Absorbera in mina barn enda in i kaklet till att jobb och förskola drar igång på riktigt. Kommer sakna mina barn så, men känns också otroligt skönt att få återgå och bli Ida igen för några timmar.
Baby | |
Upp