TO RECAP

God kväll! Läget bra? Jag har faktiskt knappt kikat in på bloggen de senaste dagarna så det är kanske förståeligt att det varit tomt. Vad har jag hunnit med då? Jobb såklart, middagsdejt med Sandra på Pinchos innan vi mötte upp Josef och Christian på Tapas för ett glas vin och avslutade kvällen med nattkäk på Max. (bästa haha) I lördags blev jag hämtad av far för att senare vara chaufför på kvällen. Hann med att lira lite golf, för att sen ta revanch på söndagen mot brorsan.
 
Veckan har även hunnit kicka i gång, men har en rätt skön vecka i veckan då jag är ledig idag, imorgon onsdag samt lördag som jag redan jobbat in.
Idag har jag äntligen hunnit med lite träning, då jag förra veckan både var på resande fot, sjukt trött när jag kom hem samt åkte på en minisläng av halsont. Skönt att vara i gång igen men tyvärr gick träningspasset s j u k t dåligt. Men, 45min träning är bättre än ingenting alls och jag lär nog åka på träningsvärk imorgon ändå, haha!
Jag har även ikväll varit iväg på Doftutbildning med Saether där vi fick lite tilltugg och inspo/info om höstens nyheter! Imorgon väntar ännu ett träningspass och sedan drar jag och Jeppe iväg för att spana in en ny bil för att fira att han äntligen fått fast jobb! wooopp!
 
Annars då? Resfeber NANTING! Ofta brukar jag få resfeber / bli nervös någon vecka innan och ingenting de dagar det faktiskt närmar sig hehe... Om två veckor strosar alltså jag och Sandra runt i London, shoppar på tok för mycket (precis som planerat), äter gott och checkar såklart av must-do listan. IIIIIHHH!
 
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

Lancome Konferens

I måndags och tisdags var jag som sagt iväg till Stockholm för konferans med Lancome. Flyget gick strax innan halv åtta och vi var framme vid hotellet halv tio. Checkade in på våra rum och sökte oss sedan vidare till kursen. Kurs 10-17 där vi gick igenom siffror, nyheter och så lite grupparbeten.
 
Avslutade kvällen med att åka ut på skärgården och äta trerättersmiddag. Jag har aldrig i mitt liv varit så mätt! Men mätt och belåten var vi tillbaka på hotellrummen vid elva. En lång natts sömn och så hotellfrukost på det. Perfekt start på dag nr2 som bestod av mer grupparbeten där vi bl.a. fick lägga make up. Vid fyra rullade vi mot flyget och så vid sju landade jag innanför dörren hemma. Såå skönt att vara hemma i tid för en gångs skull!
 
Alltid lika peppande att få åka iväg och alltid lika inspirerande. Tack Loreal Luxe för denna gång! :)
 
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

Pinchos

I lördags hade jag dejtkväll med min man. Vi tog bussen ner på stan för lite käk på Pinchos, innan vi drog hem gick vi förbi hemmakväll för att hyra lite filmer. Lite oldschool men det är något speciellt med att stå i en butik och välja kvällens film. Supermysigt tycker jag!
 
Vi avslutade kvällen med två filmer, kräftor, kex och drinkar. ♥
 
 
Kärlek | | Kommentera |
Upp