Kizz

Tiden verkligen flyger förbi och nu var det tre helger sedan vi var och såg kizz... På fredagen vid tolv stämplade jag ut för att direkt sätta mig i bilen med Jeppe och John för att bila ner till Stockholm med ett stopp i Sundsvall för att hämta upp Simon och Jessica. Vid åtta var vi i framme vid hotellet som låg bokstavligt talat i arenan, eller typ 50 meter därifrån iallafall. Checkade in, snabbfix och så drog vi ut för en sen middag. Lite minigolf och så drog vi ut på klubb för att dansa och hänga.
 
Efter en sen natt, några få timmars sömn så klev vi upp för hotellfrukost. Jag och Jessica drog senare iväg in till centrum för lite shopping och den godaste tacosen ever, innan vi drog hem igen för att piffa oss, måla grabbarna och förfesta inför Kizz.
 
Kvällen var grym men vid ett var jag så sjukt sliten så när grabbarna drog ner till hotellbaren och efterfesten såååå gick jag och la mig. På söndagen så började vi dra oss hemåt efter en mindre stadig frukost och så lite bakiskäk på Subway.. En jäkligt grym helg och med tanke på hur kul jag hade det så kan jag bara tänka mig hur gaaaalet kung det kommer bli på Guns N Roses....
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

I DID IT

Alltså. Detta är galet. Jag har alltså läst in matte 2b, matte 3b och samhällskunskap på knappt 20 veckor utöver jobb och alltså lyckats få godkänt på allt. I och för sig med nöd och näppe på sista kursen men ändå, jag gjorde det. Och då kära vänner, ska ni veta att matte inte alls är min starka sida. haha... GRYMT nöjd är jag, och jag känner mig så lätt. Jag längtar till semester och ledighet då jag är sååå trött i kropp och sinne.
 
Cirkus fyra veckor till jag går på 3,5 veckors ledighet och sedan börjar jag på ett nytt schema som är i princip drömmen och sedan får man se vad hösten har att vänta... Om det blir plugg på universitet eller om jag jobbar ett år till? Jag är iallafall sjukt glad att jag slipper plugga 10 veckor till i höst.
 
I helgen är jag ledig och jag är nästan lite pirrig.. Vad ska jag göra? Jag kan göra vad jag vill för jag behöver inte oroa mig över den där s*tans matteboken som har snurrat i mitt huvud de senaste fem månaderna! Haha! Nä, hur som.. Vi åker hem till Selet över helgen för att få andas lite friskluft. Jag vill träna, äta gott, dricka gott och så mysa med mina föräldrar samt kanske hinna träffa Olivia och Viktor. Känner att jag behöver en kväll med skratt... Till veckan är jag ledig tisdag och onsdag och tänkte hinna med en rejäl städning hemma, städning av mig själv (haha, färga hår, raka ben etc.) och så vill jag dejta någon kompis.. Någon villig? ♥♥
 
Nu --> Det bästa med veckan förutom Paula och Hugos pod, jo NCIS LA.. Haha! Puss på er!
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Happy B-day Boy!

För ca två veckor sedan så fyllde Jeppe år.. Han hade redan fått sin present sen julas så tanken var egentligen inte att han skulle få något alls.. Meeeen, fy vad tråkigt och fylla år och inte få något av den man älskar.. Eller hur?
 
Finurlig som jag var så hade jag bokat en trerättersmiddagsdejt med Jeppe dagen efter hans födelsedag för att få fira han litegrann iallafall..Trodde han ja...I fyra veckor gick jag och höll på den här hemligheten.. Och känner ni mig så vet ni att jag alltid avslöjar presenter etc för Jeppe innan han ens får dom. Haha, så att detta gick i lås är helt galet..
 
Jag samlade alla våra gemensamma och närmsta vänner, fick John att lura bort Jeppe under dagen så jag hann rodda och piffa lägenheten innan festdags. Allt eftersom så dök alla injudna upp och vid halv sex så skulle Jeppe komma hem. Helt utan att ha en liten som helst aning så låser Jeppe upp dörren och där inne står 15 pers och skriker GRATTIIS!
 
Alltså. Jag har aldrig gjort något så bra i hela mitt liv, haha, och kvällen blev så jävla rolig. Pizza, drinkar, en massa lekar och så jävla roligt folk. En helt chockad Jesper som knappt pratar med mig på en timme för han är helt uppe i att fatta vad som precis hände, haha! L-e-g-e-n-d-a-r-i-s-k-t!
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp