When u hit the wall -

Om än bara för någon dag..
 
WOW, vilken brutal gårdag. Så många tankar och känslor som bara sköljdes över mig, som om jag hade en ängel och en djävul på vardera sidor som bråkade om mina tankar. Det hela började med att telefonen tappades i toaletten och... något jag inte minns, (gravidhjärna forsure, haha) och jag bara tappade hoppet om dagen.
 
Jag har haft konstant smärta i ryggen sen flera veckor tillbaka och har även fått såkallat Carpal Tunnelsyndrom i mina leder/fingrar vilket gör att jag har smärta och avdomningar till och från i mina händer. Med detta så tillkommer klumpighet eller minskad fingerfärdighet samt att jag inte har någon kraft i mina händer (varav jag tappar telefonen i toaletten och den dör.) Och detta har i princip eskalerat de två senaste veckorna. Så frustrerande..
 
Det är tufft för mig att visa mig svag när denna graviditet är något jag längtat efter så länge, det är ju allt jag vill och jag upplever ändå att jag har en fantastisk graviditet, iallafall i jämförelse med många andra. Men igår rann bägaren över helt enkelt, ALLT, blev för jobbigt och för första gången sedan jag plussade så ville jag bara att graviditeten skulle vara över och att jag fick ha min lilla kille på utsidan istället för på insidan.
 
Jag bråkade med mina egna tankar om att "jag går inte tillbaka till skolan igen, det orkar jag inte" till "jag kommer aldrig klara av att vara hemma i 7 veckor och bara vänta, jag är redan rastlös".. "Imorgon ska jag köpa med mig en massa nyttig mat och frukt hem och försöka äta bra och få energi" till "Vilket godis ska jag handla på hemmakväll innan bion?" "Imorgon ska jag träna så jag ev. får extra energi" till "jag har ingen energi, jag kanske borde vila.."
 
Ah, ni förstår. Hjärnan gick på högvarv, allt gjorde ont och där ett varmt bad inte ens hjälpte, tårarna brände bakom ögonlocken men ville inte känna mig svag etcetc.
 
Idag är det bättre, iallafall det mentala. Men stannade hemma från föreläsningen för att bara få återhämta mig och ta allt i min takt. Jag har väntat på att en förkylning (eller vad det nu är som spökar) ska bryta ut i en veckas tid nu då min kropp känns så svag, men det kanske bara är att inse att det börjar bli tungt att vara gravid i snart v.33, hehe. Jag bär ju förtusan en liten människa på 2kg i min mage utöver all vätska och blod som tillkommer i kg.
 
Min sambo är mitt allt iallafall, jag vet inte vad jag hade gjort utan honom och jag är så glad över att han finns där för mig - oavsett om jag är ett vrak, ser ut som ett vrak eller om jag bara är allmänt förvirrad i mina egna tankar. Tack för att du finns!♥
Tankar | | Kommentera |

Frågestund?

Goddag fina vänner! Nästan en hel månad sedan jag skrev, jäklar vad tiden går snabbt! Plugget är igång och imorse skrev jag en deltenta såhär två veckor in på terminen. Kändes helt ok trots lite plugg i helgen då jag har haft full fokus på ALLT annat än plugg, men thats life! ;) Annars är det mysigt att vara tillbaka i plugget och få lite rutiner igen - trots att det är allt för enkelt att hitta på annat än plugg då vi inte har så mycket schemalagt så nu framöver till tentan blir det skärpning helt enkelt!
 
Annars då? v.32 (31+2) och jag börjar bli såå stor runt magen, och ännu större kommer jag bli.. Galet! Hösten har knackat på och nu börjar det vara riktigt kyligt ute och jag har lite problem med att ha någon jacka som jag kan knäppa.. Meen jag ska försöka spara in på de slantarna och köpa en ny telefon istället för gravidjacka då jag bara har ca 5,5 vecka kvar till jag skrivit sista tentan och bara får mysa omkring inomhus i väntan på bebis♥♥
 
Imorgon är vi "lediga" efter tentan och vi på onsdag påbörjar nytt kapitel så jag och Towa ska ta oss i kragen och sy amningskudde och babynest och så om någon helg ska jag och jeppe checka av det sista inför bebis ankomst så vi är redo när det än är dags ♥
 
Ifall ni har några frågor ang. graviditeten kan vi göra en liten frågestund så släng in en kommentar med lite frågor om ni är nyfikna! Har så många bekanta som jag vet är nyfikna på diverse så ni kanske också är det... Hit me! PUSS!
 
Övrigt 2018 | | Kommentera |
Upp