Års resume del2

JULI: Köpte min älsklingspalette från Esteé Lauder, hängde vid antons stuga och badade i havet ett x antal gånger, solade i mängder och drog spontant iväg till Lycksele för lite partaj under motorveckan och åt världens godaste pizza.
 

 
 
AUGUSTI: En världshelg i Stockholm med brudarna där vi slog klackarna i taket och dansade till halv fem och så shopping, förövrigt årets bästa helg. Annars myste jag mycket hemma med familjen med fiske och for även iväg för att busa med vårt gudbarn och snusa på hennes nyfödda lillasyster. En till sthlms-resa blev av och denna gång med Towa för en tvådagars kurs.
 
 
SEPTEMBER: Denna månad bestod av packning av lägenhet och nedräkning på riktigt. Hann ändå klämma in en överraskning till hjärtat bestående av en present, helkroppsmassage och middag. Hängde även på en massa kurser och fick förhandsvisning på höstens nyheter samt återförenades äntligen with ma homie sandra efter sommaren!♥
 
 
 
OKTOBER: FLYTT. ÄNTLIGEN. Datenight med sandra, dop för fina  amanda, fikadejt med tiki och så bar jag mysse med lila läppar. Perfektion!
 

 
NOVEMBER: Tog mitt första bad i badkaret och låg i flera timmar, sååå rogivande. (en veckotradition nu..) Styrde en tjejfest med en massa nya och gamla kompisar, for på julgalan med jobbet, en catchup med emelie med mat och vin och så födelsedagsfirande för Anton med middag ute. Bjuder dessutom på två selfies då jag denna månad lyckades lite extra bra med mina outfit´s..
 
 
DECEMBER: Adventsmys vecka efter vecka, frukostdate med sandra och så firade jag och mitt hjärta 6 år. Vi hade en fantastisk kväll ute och åt sååå mycket gott.. Förutom jul och nyår så fann jag även lite tid framför spegeln!
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |

Års resume del1

JANUARI: Hejade på brorsan på SM i umeå, gjorde galna sminkningar och hade feta utekvällar med bra folk!
 
 
FEBRUARI: Sminkade dragqueen på skolan, en massa shopping, åkte in till akuten för att sedan 12h senare få operera bort blindtarmen och två veckor senare låg vi på playan på öarna, jag och min kärlek!♥
 
 
 
MARS: Hade några sämre, och så några betydligt bättre dagar. Raggningsförsök via pizzautlämning och så världens festaste födelsedagstårta fick jag sätta tänderna i.. Avis? U should be.
 


 
APRIL: Tränade en hel del och fick resultat, fotade mitt projektarbete, var på personalfest och satt i hårförlängning på Emelie!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MAJ: Gjorde mina slutprov i skolan, hängde på yran med den bästa, hade sköna hemmakvällar och stannade uppe till morgonen, och hängde lite mer med brudarna från jobbet.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JUNI: Något blurrig juni, men vad tusan.. Man tar väl studenten bara en gång? Blev ett antal kvällar ute inför studenten, balen och sedan dagen D. Inte nog där, midsommar var heeelt galen!
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |

REA FYND

Mellandagsrea? Jajemen! Hittat både lite grejer jag behöver och grejer jag absolut inte behöver men vill ha.. ;) Som det ska vara vill säga... Väntar även på ett paket från Nelly innan jag kan känna mig helt nöjd! Bästa fyndet? D&G Intense Eau de parfum. Dog när jag såg att den skulle komma på rean, jag hade nämligen tänkt köpa den på ordinare pris. Perfekt!
 
 
Shopping | | 2 kommentarer |
Upp