I fas

Hallå i stugan! Plugget ligger i fas, jag drömmer om semester och utlandsresor och jag ser film efter film på netflix. Najs ändå!
 
Helgen då? I fredags åkte vi hem mot mina föräldrar efter plugget. Grabbarna åkte iväg för lite hockey medan jag såg talang och en film. I lördags drog jag och Jeppe ut på en skotertur, hälsade på Olivia och Viktor innan middag och så kom Olivia och Viktor över för en myskväll med skratt och prat.
 
I söndags drog vi hem efter lunch och chillade resten av kvällen helt enkelt. Såååå skönt! Detta moment är så sjukt bra uppstyrt att man faktiskt känner att man har lite fritid över, och kanske påverkas av att jag inte har lika mycket jobb inplanerat but still. Haha!
 
Nu ska jag vika ihop min dator och så börja dra mig mot sängen.. Vi hörs senare! ♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

V.2

Andra veckan på det nya året har redan passerat.. En omtenta i måndags på en deltenta, innan sista rycket på tentaplugget innan ekonomistyrningens tenta i torsdags. Sedan dess har jag jobbat två pass innan jag sedan stämplade ut 16.00 i fredags för helg.
 
Kvällen spenderades med Nina och Towa, för tapas och talangmys. Sååååån välbehövlig kväll efter en kaotisk vecka as usual när tentorna är. Igår (lördag) tog jag sovmorgon till halv elva och hade inte ett jota inplanerat, minns inte senast det hände.. Typ semestern i juni? Sjukt skönt iallafall. Jag gjorde naglar, såg tre filmer, städade upp lite och tog igen lite som jag missat under tentaveckan.
 
Vid sex blev jag upphämtad av grabbarna och så åt vi kinabuffe innan vi såg Insidious på bio! Och idag tog jag en ännu längre sovmorgon för att sedan bara hänga i soffan och mysa med min karl innan nästa moment i plugget drar igång imorgon.
 
Såååå jävla skön helg och jag känner mig mer i fas än vad jag känt på länge. Hoppas bara detta håller i en stund så jag får andas ut lite.
 
Så länge, får jag önska er en bra start på nästa vecka så hörs vi när vi hörs! ♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

Välkommen 2018!

Välkommen 2018! Som jag har väntat på dig! Under gårdagen hängde vi på Avion och checkade av alla köp vi inte tagit oss för att köpa. Ny brödrost, knvislip etc.
 
Firade in nyår hemma hos John med ett gäng peeps och var hemma strax efter tre inatt. Imorse vaknade vi vid halv ett, såg de två sista avsnitten på NCIS LA se9 och jag grät som en bebis.. Efter lite käk så har jag tokstädat lägenheten.. Här snackar vi 7h skrubbning, rensning av avlopp, sortering i lådor och sådant man inte gör i vardagsstädningen på samma sätt och så städat undan julen!
 
Det känns SÅÅÅ skönt att detta är gjort för nu ska jag i två veckors tid tentaplugga maxat. Hinner med en tacodejt imorgonkväll och så kanske jag åker hem till mina päron i slutet av veckan för att bli bortskämd med mat och för att få slippa alla måsten och bara fokusera på plugg.
 
Hoppas ni alla hade en fin nyårsafton ♥♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp