WEDNESDAY

Gud! Jag är helt slut! Att vara ledig är oftast skönt, men efter dessa två intensiva dagar är jag tröttare än jag brukar vara efter en lång dag på jobbet, haha!
 
Igår for jag och Jeppe iväg en sväng på Ikea innan han for och jobbade. Jag strosade sedan en stund själv på Avion och fyndade lite på rea. Nöjd som attan tog jag bussen till stan för att möta upp Towa för en frozen yoghurt innan jag senare mötte upp Elin för ett träningspass.  Klockan nio var äntligen middagen klar och resten av kvällen hängde jag i soffan.
 
Imorse ställde jag larm kl 9 för att hinna få lite sol på mig innan Jeppe vaknade till. Trodde jag ja, vädret var inte på min sida så jag tog mig en löptur istället som slutade på 1,5 h. Grymt bra pass! Kom hem, väckte Jeppe, hann klippa honom och äta lunch innan jag sprang iväg på Iksu för att lägga mig i deras solstolar en timme. Hittills var allt frid och fröjd.. Efter klockan fyra har jag inte andats en sekund, haha. Tvättat sex tvättar, vikt tvätt, renbäddat, städat, lagat mat, bakat, flyttat om i lådor, testat en ny brun utan sol, duschat, lockat håret etcetc. (blir typ anfådd av att skriva allt) och så äääntligen får jag sätta mig till ro för att andas.
 
Resten av veckan väntas jobb, hade tänkt hinna med ett träningspass till som jag tidigare nämnt och annars så väntar AW på fredag med några snygga brudar.
 
Nuuu ska jag invänta Jeppe för att hinna kramas med honom om jag lyckas hålla mig vaken.. (han slutar 00.) Sedan ska jag sova och kicka igång min sista helhelg denna sommar! Kuuung!
 
 
Övrigt 2016 | | En kommentar |

BEFORE AND AFTER

Spontanshopping när det är som bäst. Min vän och kollega har champagneglas som är sååååå snygga... Av nyfikenhet så kikade jag in på sidan jag vet hon köpte dem från och såg att det var på kampanjpris.

Enda problemet med nya glas var att de inte fick plats i vårt nuvarande vitrinskåp. Eller plats och plats, absolut att det får plats men less is more. SÅ det fick bli en ny TV-bänk med vitrinskåp. Why not lixom? Haha! Vad tycker ni?
 
 
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

ASUS Zenbook

Min nya kära dator! Mitt eviga datorletande.. Lagom till studenten (två år sedan) hade jag tankarna på att köpa en ny dator, snål som jag var (eller klok) köpte jag tillbaka skoldatorn. Den har varit en trogen vän i fem år trots att jag förra året kring sommaren också kollade på en ny dator. Inget köp blev av pga beslutsångest. Efter mitt spontanköp i vinter så hade jag bestämt mig för att avvakta till efter sommaren och önska pengar till en dator i present tills...... Min dator en dag inte startar för att batteriet dött. *ångest* Haha sååååå jag kollar runt lite på internet och hittar denna.
 
Den här är så galet lik, eller i princip identisk med den dator jag blev störtförälskad och spontanköpte i februari när det gäller design, färg och vikt. Skillnaden är dock enorm i snabbhet och processor, tack och lov med tanke på priset. :)
 
Jag är sjuuukt nöjd med datorn och var det enda till dag 6. Då den slutade koppla till internet. Jag blev sjukt bitter och kände att "nä fan, är alla datorer bara skit?". Ringde support och fick omformatera datorn och sedan dess har det funkat superbra. Annars? Superlätt och slim, en perfekt surfar/bloggardator och en dator helt i min smak :)
 
För er som undrat så är det en: ASUS Zenbook UX305CA-FB152T
 
 
Shopping | | En kommentar |
Upp