20 år

Min helg har varit såå underbar.. I fredags kl 15 stämplade jag ut för helg då jag i lördags hade tagit ledigt.. Hemma så piffade jag till lägenheten det sista innan Jeppe samt mampap, chrille och jenny kom hem. Fika, xbox spelande (såklart när brorsan är hemma ;)), massor av mat och efterrätt innan vi slocknade i sängen strax innan elva..
 
I lördag (happy B-day!!) klev jag upp innan tio.. Städade upp, diskade från gårdagen och så fick vi besök av min svärmor vid lunch. Resterade dag var lugn och vi hann med en PN. In i duschen, på med smink och så efter fyra började de trilla in nära och kära innan vi vid halv åtta drog in till stan i samlad trupp för först middag och sedan nattklubb.. I söndags hade vi bjudit hem Lina, Marcus och lilltjejen så vi dukade upp med fika i mängder och sedan vart kvällen lugn.

Jag har haft en fantastisk helg och jag är så glad och tacksam över alla gratulationer, presenter, kärlek och glädje jag fått! Nu är jag 20 barre och rynkorna har redan börjat knacka på. Haha lol, nej. Men det känns riktigt gött. Jag fick fira med nästan alla mina närmsta och jag känner mig så lycklig att ha dessa att spendera mitt liv med. ♥ Tack för allt!
 
 
 
Kärlek | | Kommentera |

Underbar helg!

Viiilken helg jag haft! Jag har varken tid, ork eller lust att sätta mig ner och blogga om min fantastiska helg för jag har svårt att ens ta in det. Jag har haft en underbar födelsedag och är så tacksam för alla jag har i mitt liv. Nu ska jag njutaaa hela kvällen av helgens minnen och så se lite tv innan det är läggdags.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka på fyra dagar innan jag går in på min andra lediga helg i rad. yay! Ha en fantastisk start på veckan och ta hand om varandra! ♥♥♥♥♥
 
 
Övrigt 2015 | | Kommentera |

Outstanding

Hejhopp! Äntligen kan jag andas ut.. Typ. Haha, gud vad jag tjatar men JAA, jag har inte gjort något annat än att stressa och det känns både i huvudet, mentalt och fysiskt och min hud mår inte heller så bra. Nu har jag förvisso en vecka kvar tills jag får andas ut på riktigt men hädanefter är det som "vanligt" igen. puuh.

MEN, vilken fantastisk vecka jag haft! I tisdags så var det heldagskurs med YSL och Lancome, i onsdags så var det kurs på Rituals som är sprillans nytt för oss och jag föll som en fura. Senast för 1h sedan klickade jag hem lite ritualsprodukter. Hehe.

Och i torsdags tog jag och Towa flyget till stockholm och så var vi på Estee lauders Renutriv kurs. O-u-t-s-t-a-n-d-i-n-g kurs. Än en gång med underbara Gustaf som sprider sådan energi och peppar  upp en till tusen. Vi sprang från kursen för att hinna med flyget och var hemma strax efter halvnio. Så nöjda och så peppade!

Idag jobbar jag till fyra innan jag sedan piffar till mig lite i personalrummet och så drar vi ut för personalfest. 3-rätters, rockmusik och de man spenderar mest tid med, ah alltså. Det kan ju inte bli annat än bra!

Ni får ha en riktigt härlig helg så hörs viiii! ;*
 
 
Övrigt 2015 | | Kommentera |
Upp