PITEÅ

Heeej! Vi är hemma och mellanlandar någon dag innan vi drar vidare. Viiiilken vecka! Men hur tusan ska jag lyckas summera allt i text? haha...
 
Vi kan ju börja med att säga att vädret varit på utlandsnivå. 23 grader stor sol varje dag 7dagar i sträck. Det har blivit några timmars strandhäng per dag och faktiskt fått lite färg på sig. Annars har vi hunnit träna några timmar, spelat massvis med kortspel, spelat golf samt tennis, skrattat i MÄNGDER. Och druckit oräkneliga antal drinkar. Men det är väl så det ska vara på semestern? haha.
 
Känns otroligt skönt att vara hemma dock, sängarna var inte att leka med kan jag meddela :) Vi (jag) har till och med badat i havet. Som den badkruka jag är trodde jag aldrig det skulle hända men det var galet varmt i vattnet. Annars har vi gått flera rundor på stan och shoppat massor. Och inte kan jag väl glömma att säga att vi sjöng oss hesa till björn rosenström? Såhär två dagar efter har jag fortfarande ont i halsen efter allt skrikande. Haha!
 
Galet kul har vi haft iallafall! Nu ska jag läsa en bok i solen innan Jeppe kommer hem och vi drar på Glassbonden med Ove. Livet alltså! ♥
 
 
Resor | | Kommentera |

SEMESTER

Sååå, då har jag checkat ut från jobbet och hunnit andas några dagar. I torsdags var min sista arbetsdag och jag stämplade ut 19.00. Hade stämt träff med några jobbrudar på Pinchos för drinkar och mat. Perfekt start för semester!
 
I fredags var jag uppe med tuppen och tvättade, packade och städade. När jeppe kom hem från jobbet vid tre så drog vi direkt hem till Selet där vi varit hela helgen. Imorgon åker jag, mamsen och Olivia upp till Piteå innan resterande droppar in under veckan. Sol och bad hoppas jag allra mest på! Men kortspel i mängder, lite shopping och fiske står också ganska högt på önskelistan. Tror det kommer bli toppenmysigt!
 
I piteå stannar vi en vecka, sen blåser jag och Jeppe direkt till Hemavan för fiske med Simon och Jessica. Har inte en blekaste aning hur länge vi stannar men det är just det som gör att det blir extra påtagligt att vi har semester. :)
 
Och med det sagt vill jag önska er en härlig fortsatt juli så hörs vi någon gång i augusti! :) PUSSSS
 
          
 
 
 
 
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

Canvas

Ett rum som står mig vaaarmt om hjärtat, som jag vid flera tillfället verkligen stannar upp och bara njuuuter av hur fint vi har det. Är vardagsrummet/tvrum/allrum. Ljuset om mornarna, och ljuset om kvällarna är magiskt. Och att få älska varenda liten del till 1000% gör mig lycklig i själen.
 
Ni har ju redan fått se när vi bytte tvbänk. I samma veva tog vi tag i något vi länge skjutit på.. Hitta en (större) tavla till vår yta vid soffan. Här om veckan fick vi hem den. Jag älskar den! Och den är såååå fin när mörkret börjar falla och blir sådär supermysig. Vad tycker ni? Bjuder på före och efter.
 
 
Nya läggan | | 2 kommentarer |
Upp