Matkoma Deluxe

MATKOMA DELUXE. God kväll! Dagen har bestått av morgonmöte, jobb till 14.40 och sedan bara trampa hem på cykeln och så duka fram allt fika. I eftermiddag har vi haft besök av svärmor, mina parents, Fredrik och Elina samt John. Jag har aldrig i mitt liv ätit så mycket men min prinsesstårta var klockren. Seriöst, den godaste tårta jag ätit. Och jag har ätit många tårtor i mina dar, haha! Inte nog med födelsedagsfika så tryckte vi en pizza till efterrätt. Matkoman har precis, efter 3,5h gått över och nu har jag även hunnit boka middagsdejt med Sandrii imorgon på Invito. Rätt olustigt och äckligt att läsa menyer när man är så sjukt mätt men vad gör man, jag kommer ju tyvärr vara hungrig imorgon igen, hehe. *ilandsproblem*
 
Nu går jag in i ännu en jobbperiod. 1/7 dagar har passerat.  Men har rätt korta pass resten av denna vecka så det känns ändå helt okej, känns också som att jag har fått ladda upp lite energi mellan allt mitt bakande i veckan. Kanske beror det på vädret idag? Jag vet inte, livet känns iallafall så himla lätt för tillfället.
 
Hoppas ni får en mysig helg. Ta hand om er!♥
 
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

Happy B-day Sweetheart!

Tack älskling för att du är du! Ingen kan få mig att skratta som du gör och ingen kan få mig så lycklig som du gör. Du är hela min värld och jag önskar inget hellre än att få vakna upp med dig på din födelsedag, år efter år. Min kärlek till dig är oändlig! ♥ Grattis på 22års dagen!
 
 
Kärlek, Övrigt 2016 | | Kommentera |

Sparkling nails

Snart tre veckor senare bjussar jag på mina nya fina naglar. Älskar de helrosa naglarna så nästa gång tror jag att jag bara kör på dom! Men visst är dom helt underbara?
 
Upp