Our Home

Två månader sedan flytt och jag vet, jag veeet att ni vill ha lite fler bilder från läggan! Det kommer, i promise! Men inte än på ett tag.. Två veckor efter vår flytt så hade vi landat, rensat bort alla lådor, fått upp alla möbler och fått ett städat hem att bo i, därefter tog luften slut kan man säga. Vi har en otroligt mysig lägenhet och vi trivs så j*kla bra! Men den sista touchen kommer nog dröja till efter jul och när allt julpynt är borta.
 
Att inreda ett hem tar däremot enormt mycket tid och mer pengar än vad man kan ana.. Vi har en bra bas och nu är det bara små detaljer kvar för att verkligen få lägenheten att kännas inbodd. En tavla som min bror har målat ska upp i vardagsrummet, en stor naturtavla (aka 140x70cm) ska upp i hallen samt att jag är sååå sugen på att göra en inspirationsvägg med olika tavlor, bilder och citat. Något fint bord vill jag ha in till makeuprummet bredvid bäddsoffan och så vill jag ha in fler blommor.. En stor blomma/växt och så lite fler kuddar till soffan. Men det gäller att pricka rätt och inte stressa sig fram, för det är så mycket som kan bli fel.

Vi har verkligen varit lyckligt lottade att kunna köpa de möbler vi vill och få möblera lägenheten från scratch, men det tar tid. Och än är vi inte helt klar... Här får ni iallafall en lite peak på vad som än känns rätt så klart! Vad tycker ni?
 
 
Nya läggan | | Kommentera |

Torsdagkväll

God kväll! Världens lustigaste vecka har passerat.. Från sprudlande kär, till ångest fulla kroppen, tårar, ilska till glädjetårar, skratt, lycklig och sprudlande kär igen. Kan ni gissa vilken vecka det är? Och kan ni förstå vad Jeppe måste utstå? Stackars han säger jag bara.. Haha!
 
Trots att denna dag varit min otursdag då jag ramlat i trappor, papercuttat mitt nagelband och spillt ut risgrynsgröt i hela min väska så har dagen varit fantastiskt mysig! Imorse var jag uppe med tuppen och mötte upp Åhlens och kicksbrudarna på Plaza med Loreal Luxe.. Hotellfrulle, julpepp och så fin goodiebag! Efter jobbet har jag bara tagit det lugnt hemma.. Ätit middag och då J bestämde sig för att lägga sig tidigt passade jag på att ta ett långt varmt bad... (Älskar vårt badkar!!) och så har jag bara städat undan lite snabbt och tvättat mina penslar..

Nu väntar sängen och en skönhetssömn. Imorgon kör jag 5h på jobbet innan jag tar minihelg! Så fantastiskt skönt!
Vi hörs mer under helgen! God natt!
 
 
 
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |

Helgen som var..

Helgen har varit mysig.. I fredags efter jobbet mötte jag upp Emelie för en middagsdejt på allstar. God mat och god dryck.. Skratt och massor av snack i vanlig ordning! Är så glad att jag haft med mig min tiki genom mitt liv, i vått och torrt, til´ death do us part. Ungefär som ett gift par är vi (=♥ hahah, i lördags så jobbade jag några timmar och sedan tog jag det bara lugnt.. Spontandrog iväg på en fest men for lika fort därifrån, for hem och slötittade på TV med John innan han for vidare.

Igår var det skidpremiär för Simon så dagen spenderades i soffan och TVn med pirriga nerver och så avslutade vi helgen med en film. Idag är jag ledig och har spenderat dagen med att städa, baka och nu återstår bara middagen. Hungrig som en varg och klockan har nu slagit fyra. Dags att ta tag i maten! Hörs!
 
  
 
 
Övrigt 2014 | | En kommentar |
Upp