Sjukstuga

Efter två dagar av intensivt soffliggande och kappsnorande, tänkte jag dra mig på jobbet imorgon. Igår blev jag sängliggandes hela dagen och fick sjukskriva mig från jobbet. Idag har det varit bättre och tack& lov var jag ledig. Det behövdes kan jag säga!
 
Imorgon samt lördag jobbar jag till 15. Känns skönt att få sluta tidigt om jag nu är lite risig. Hoppas dock kunna vara pigg att besöka gymmet på lördag.
 
Annars då? Det KLIAR i fingrarna efter shopping, resor och att inreda lite till. Alltså först och främst: Totala ångesten att jag för precis ett år sen hade kommit hem frå GC med Sandra. Kunde lätt hoppa tillbaka ett år.. Shopping, typ egentligen "nödvändigheter" som nya fransar, nya makeup penslar, ett vårfräscht rouge och läppstift, något par (läs: några) jeans/byxor och en vårjacka vill jag införskaffa mig. Och självklart x antal vårskor..
Och sen inredning? Japp. Sovrummet är in progress. Nytt på vägg, nytt i sängen,- helt enkelt komplittera och färdigställa. Om man någonsin blir klar? hehe.
 
Problemet då? Jag är en jävel på att spara. Då menar jag verkligen en jävel. Jag planerar min budget snortight för att få lägga undan en större slant pengar och tänker "men så mkt(lite?) borde jag ändå kunna leva på den månaden" - Jotjena. Det skall inredas och det skall ätas, drickas vin och så ska man självklart ha fina naglar.
 
Nä, alltså. Ni förstår ju att jag är sjukt uttråkad från 50 h inomhus med tanke på alla tankar som snurrar. Dags att dricka lite vatten, borsta gaddarna och krypa i säng. Imorgon ringer klockan 05.48!
 
PUSS
 
 
Övrigt 2016 | | Kommentera |

29 Mars

Heeeey Guys! Påskhelgen är över och vi är hemma. Vi har dock dragit på oss en förkylning båda två men krigar igenom jobbet med halstabletter och nässpray. Efter jobbet gick jag på apoteket och blev 500 kr fattigare (ångest), men känner inte riktigt att jag har tid att vara sjuk. Köpte med mig några liter glass och chokladmjölk så jag ska frossa ikväll.
 
Helgen har varit toppen! Ätit en massa godis, åkt slalom, hängt på afterski, fiskat, ätit gott, druckit gott och sovit några timmar förlite. Haft bästa hänget med familjen och det är då jag mår som bäst.
 
Nu ska jag gå och mixa en milkshake medan jag inväntar jeppe som kommer hem vid elva. Imorgon väntar sovmorgon då jag flyttade fram min nageltid till friskare tider, hehe! Puss
 
 
 
Övrigt 2016 | | En kommentar |

Details: BLUE

 
Make up! | | 2 kommentarer |
Upp