GLAD PÅSK

Jag knegar på som vanligt mellan jobb och plugg. Fem veckor kvar till allt plugg är klart, tre veckor kvar till vi drar till Sthlm med ett helt gäng för att se Kizz och 11 veckor kvar till semester och GNR.
 
Det är så otroligt mycket att se framemot både resor men även en massa skoj här hemma. Påsken vankas nu i helgen och för att ha varit stressad i flera veckor över att vara göralös för helgen känns det helt fantastiskt att vara göralös. Göralös tillsammans med min man. Vi lär ju förmodligen gå varandra på nerverna men åh vad jag ser framemot det.
 
Imorgon jobbar jag ynka fyra timmar och sedan åker jag hem för ledig helg och startar på bästa sätt med en skattjakt för Jeppeboi efter ett välfyllt påskägg. Jag må va 21 men aldrig kommer jag sluta med mina små skattjakter och barnsligheter.
 
Fem veckor kvar, sedan kan jag förmodligen gå tillbaka till mitt vanliga jag igen.
Pussar och påskkramar! Ta hand om er! ♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |

HÖGSKOLEPROV

Halloooojjj! Känns som en evighet sedan jag uppdaterade.. Well, det är typ en evighet sedan jag uppdaterade men tänkte slänga in ett litet inlägg ikväll åtmonstone!
 
Denna vecka har gått helt gaaalet fort och hoppas veckorna framöver går minst lika fort. Solen har hälsat på en hel vecka och det känns i kroppen att det snart är vår. Jag har äntligen kommit igång med träningen och är så mäkta imponerad över hur muskelminnet fungerar. Jag blir alltid lika förvånad hur lätt jag har att komma igång med löpningen efter ofrivilliga pauser eller mer fokus på gym men är evigt tacksam.
 
Vad mer? I veckan har jag förutom lite träning hunnit med ett extra arbetspass samt träffa en studievägledare på universitetet. Idag har jag dessutom skrivit mitt första högskoleprov någonsin.. Magkänslan är bra men återstår att se till på onsdag när facit släpps samt på en månad då jag får slutresultatet.
 
Så efter 9 timmars häng för att skriva alla fem delar av proven så landade jag hemma med en pizza. Sedan har jag tagit ett varmt bad och försökt kurera min stresshud med alla dess stress- och hormonsfinnar. Förhoppningsvis vaknar jag upp med porslindockshy imorgon, hehe. 
 
Mobilen vägrar koppla till datorn så jag kan inte föra över de bilder jag vill (måste ladda upp bilden via bloggen för att ladda ner den på datorn för att redigera och sedan ladda upp igen, hah) samt att systemkameran har gett upp.. Nä inte riktigt så farligt är det men måste lämna in den på lagning då den inte kopplar med minneskortet.
 
Nu skall jag äta lite mer karra, planera veckans mat och så slå på en film att somna till..
 
Puss och godnatt på er så hörs viiii ♥♥♥♥♥♥
 
 
Övrigt 2017 | | Kommentera |
Upp