AW

Godkväll vänner! Passar på att blogga i pausen från alla tårar från "Förr eller senare exploderar jag". Hur mår ni? Jag mår bra! Jag har ett öga som är supersvullet men annars så är det bra..
 
Igår kom Emelie förbi på jobbet och ville dra en AW, meeeen vi bestämde oss för att istället ha en liten picknick på vår balkong med pizza, bubbel och en massa frukt. Sååå mysigt! ♥ Vid nio bestämde vi oss för en spontan utgång och hamnade på Båten med en gammal klasskompis. Galet mysig kväll som avslutades med leftovers från middagen innan jag kröp ner i sängen vid tre.
 
Idag har jag tagit en lång sovmorgon, sett min favvoserie och så har jag och Jeppe dejtat för en trerättersmiddag ute. På två veckor har jag alltså sovit med honom två nätter pga nattskift och att han sovit borta under helgerna som kattvakt. Sooooom jag har saknat honom. Mitt hjärta ♥ Nu är jag lycklig med att han inte kommer få slippa mig på ett bra tag framöver. Hehe....
 
Veckan består utav 6/7 dagars jobb, efterlängtad lön och förhoppningsvis lite träningspass. I övrigt får vi se vad som bjuds på.. Nu ska jag fortsätta gråta till filmen.
 
Pussar på er!
 
 
Övrigt 2017 | |
Upp