Huliganen två år

Min baby, min älskade lilla bebis.
Att vi har fått rå om dig i två hela år! Vi visste redan när du kom 3,5v innan beräknat datum att du var här för att bestämma. Din vilja är vår lag, right?
 
Hugo Huligan, Hugge, Huggebugge, lillvargen och drängen är bara få av de namn vi kallar dig.
De största pelarna för detta år har bland annat varit;
- Inskolning på förskola, som har gått såå bra trots Coronaepedemin. Du älskar att vara där, likaså som du älskar när vi hämtar dig. Du är Grytet´s (avdelningen) lilla gullegris och vi får alltid höra hur de andra barnen ser efter dig och hur gullig dom tycker du är. Hur du skojar till det vid lunchen och får alla barn att skratta, samt när du låter som en traktor har vissa barn trott att det varit en riktig traktor, haha!

- Vattkoppor, du kom lindrigt undan med kopporna men febern är det värsta du haft hittils (och som vi sett dig ha). Det var mysläge i tre dagar framför tvn med så många glassar. Även om vi blev livrädda för hur slut du var, så var du snabbt uppe på benen igen och var ditt vanliga jag.

- Denna sommar har varit magisk och du har verkligen blommat på så många sätt. Från att vi varit hemma till och från, fr.o.m april, pga sjukdomar men sedan också semester så har ditt tal (läs: babel) verkligen tagit språng. Från att endast säga några ord kan du nu säga såååå mycket mer. Största pelaren var när du sa: mamma vid 1 år och 7 månader för första gången, och inte Baba - som du tidigare kallat mig..
 
- Du visar stort intresse för djur. Hundar, katter, hästar, spindlar men även fordon såsom traktorer, gräsklippare, bilar och flygplan.
 
- Har mer eller mindre alltid varit lätt att lägga, till i slutet av semestern då du helt plötsligt vägrade sova i din egen säng. Efter några veckor har du vant dig igen vid din säng, men nu vill du att vi stannar i rummet till du somnat.
 
- Äter verkligen allt i dess väg, favoritmat just nu må vara pannkaka, blodpudding, svamp i alla dess former (är det svamp i maten plockar han ut all svamp och äter det, lämnar resten) men också köttgryta. Oftast allt med sås går bra.
 
- Egenskaper, klassens (familjens) clown, och ska alltid busa och ha allas uppmärksamhet. Skojar, busar och apar sig hela tiden. Förutom det så är han också den mest charmiga lilla killen, så otroligt omtänksam (även om han slåss väldigt mycket här hemma i ren aggression (= ). Pappsen är stora idolen hemma, även om mamma oftast är den han tyr sig till när han vill ha tröst. ♥
Baby | | En kommentar |
Upp