Coty Prestige

Två intensiva dagar i huvudstaden! Vi kom fram till Saether-kontoret strax efter nio på torsdagmorgon. Blev välkomnad med lite frukost. Kursen körde igång (på engelska(!!!)) och vi gick intensivt igenom de tre första märkena; Calvin Klein, Cloe och Balenciaga innan vi avslutade de sista timmarna med gruppövningar och säljteknik. Vi fick en fri kväll och det spenderades på bästa sätt: Drog en pizza, köpte gotta och hade spamys på hotellet med Towa. Sov lagomt gott efter att ha varit vaken 17h kan jag lova ;)
 
I fredags fick vi en liten sovmorgon till 8 innan vi åt hotellfrulle, checkade ut och begav oss på kursen för sista tre märkena: Roberto Cavalli, Marc Jacobs och Davidoff. Vid halv fyra tog vi taxi till arlanda och höll i princip på att missa incheckningen då det var en krock längs vägen och ungefär en mil i bilkö men flyget var ändå försenat så allt gick bra och kom hem en kvart senare än tänkt. Såååå, mycket givande dagar men måste  få landa innan jag verkligen kan suga åt mig all information jag fått.

Kan inte annat tacka för dessa två fantastiska dagar! Nu blir det jobb sex dagar framöver innan jag tar en välförtjänt helg! :)♥
 
 
Övrigt 2014 | | Kommentera |
Upp