Sambo kropp

Jag har aldrig varit en tjej som har behövt tänka på vad jag stoppar i mig. Jag har alltid haft lyckan att "krympa ihop" till min vanliga size men trots det har jag ändå velat träna och vara aktiv för min hälsas skull. Men de senaste dagarna har jag börjat skämtat om att jag börjat få sambokropp.. Trots att jag och Jeppe bott tillsammans i ca 1 år innan vi flyttade ihop på riktigt så är det inte förrän nu vi verkligen har flyttat ihop.

En månad har gått och vi trivs så otroooligt bra här hemma! Det är till och med roligt att städa och laga mat. Men sen till det negativa.. Socker! Jag älskar att baka och nu när vi äntligen har plats och så ugn så har jag tre år att baka ikapp, haha. Vi äter i övrigt bra mat, jag har cyklat tur och retur till jobbet aka 5km/sträcka och alltid tagit trapporna trots att vi bor på fjärde våningen. Så, var är det allt hull kommer ifrån? Panik! Paniken är inte att jag gått upp i vikt.. Problemet är att jag inte känner igen min kropp och att jag känner mig svullen.

Så, denna vecka har jag varit ute och tränat två gånger. Jag måste försöka kicka igång detta nu! Jag njuter av träningsvärken och jag hoppas verkligen jag orkar hålla igång träningen nu både för hälsan och min astma´s skull. Har ni några bra tips på att kicka igång och hålla träningen vid liv? Ge mig!
 
 
Övrigt 2014 | | En kommentar |
Upp