11 månader

Humör: Så mysig just nu! Och nu snackar vi inte att vi gosar hela dagarna för det har han absolut inte tid med då han bara ska springa omkring och upptäcka världen. Men han är så glad och nyfiken. Härmar och vill ta efter och är så glad och nöjd när han lyckas med något nytt, vilket syns på varenda millimeter i hans ansikte.
Första veckan när jag var på universitetet var lite jobbiga för honom, åtminstonde när jag kom hem.. Sjukt mammig och ledsen, ville bara vara i min famn. Men helt förståeligt och det gick över rätt fort.

Äter: Han har testat lax 4 gånger och nu torsk, ingen reaktion. Så skönt! Äter gaaalet mycket. Vi förstår ibland inte hur han får i sig all mat.. Skojar inte när vi säger att han ibland typ äter mer än oss, haha.
 
Favoritsyssla: Leka tittut, öppna dörrar och se vad som är bakom och såklart gå.
 
Hugo: Han går alltså nu!!! Hur galet är inte det? 2a september släppte allting och sedan dess har han gått utan problem. 20e september lärde han sig dessutom att ställa sig upp utan stöd. Det var så otroligt roligt att se på, då han helt plötsligt inte gav sig med att försöka ställa sig upp utan att ramla. 10e gången gillt klarade han det och sedan den gången har det inte varit några problem. Magiskt hur det kan "klicka" och så klarar dom av det.
 
Vi har kommit till en period där han har lättare att ta till sig det vi säger och vi har lättare att läsa av vad han vill, eller snarare att man kan kommunicera på ett annat sätt trots att han inte pratar än. Vilket gör att Hugo är mycket lugnare och inte lika frustrerad.
 
Jag: Hugo hänger med pappa nu hela dagarna då jag är på Universitetet. Det går superbra då pappsen är hans superhjälte. Jag kan inte låta bli att känna mig lite avundsjuk ibland på att pappa alltid är så rolig, men å andra sidan så har jag min alldeles egna relation med huggebugge.
 
Jag mår så bra för tillfället. Såklart är det jobbigt att känna att man vill spendera mer tid med Hugo när man sitter på plugget, men jag har hittills lyckats plugga det jag ska plugga och sedan när jag är hemma är jag 100% mamma, både kvällar och helger. Samt passar på i den mån det går att åka hem lite tidigare i höst medan han faktiskt är hemma... Till våren blir det förskola och tider att anpassa sig efter så njuter lite extra nu..
 
Sover min allra första natt utan Hugo i just detta nu. Jeppe och Hugo åkte iväg till Storuman imorse och stannar en natt, för att ge mig lite extra tentaplugg-tid och en god natts sömn. Såå tacksamt men fan vad jag bölade imorse när jag sa hejdå till dom. Haha... Längtar så mycket till imorgon och att få kramas igen!
Samt på lördag har vi bokat hotell och fixat barnvakt till Hugo för att sova en natt på tu man hand bara jag och jb ♥
Än så länge inte så nervöst, men kan tänka mig att det smyger in på lördagmorgon.. Det som skulle vara lite jobbigt är läggningen och nattten, men känns så skönt att bara vara 10 minuter ifrån ifall det skulle vara något och han är så trygg oavsett vem han är med så det kommer nog gå superbra. Det ska iallafall bli så mysigt att bara få ge och ta 100% uppmärksamhet av varandra och fånga upp varandra i det senaste året som varit. Och få sova ostört. Och äta hotellfrukost, hehe.
 
Men.. Nu är det nedräkning på riktigt, tills vårat hjärta blir hela ett år.. På återseende!
 
 
Baby | | Kommentera |
Upp