9 månader

Humör: Hej Åskmoln! Här hemma har vi en krävande kille som i princip bara vill vara i famnen. Är just nu i en utvecklingsfas som brukar vara omtalad som jobbig och på det så har han börja få sina två första tänder. *sentimentaaal*
 
Sover: Lite oroligare än vanligt, men fortfarande väldigt bra. Ingen skillnad från förra månaden. :)

Äter: Samma lika här också! Vi har börjat ge mat med mer bitar och att han får äta lite själv med ex. macka, ärtor, majs etc.
Ang. allergin mot kyckling så fick vi ta blodprov hos VC och fick som provsvar att han INTE är allergisk mot det, skönt men konstigt att han kaskadkräks varje gång han äter kyckling. Nåväl, vi avvaktar någon månad till innan vi testar ge igen. Kanske att magen inte riktigt är redo för kyckling?
 
Favoritsyssla: Gå. Gå och gå. (och springa) Jag har bettat att han kommer gå innan 10 augusti och Jeppe i slutet av augusti. Redan nu så släpper han taget om det han stödjer sig mot för att börja traska iväg mot något annat, haha, tyvärr har han inte riktigt hittat balansen än vilket gör att han ramlar såklart. Jag och Jeppe låter han få gå fritt mellan oss så vi hinner ta emot honom när han ramlar och på bara några dagar har han gått från att ta ett steg med obalans till att gå 4 steg med balans innan han ramlar... OMG! Går sååå fort nu!!!
Han älskar dessutom att bada i pool och har t.o.m. fått bada i älven vilket han tyckte var suuperkul men lite kallt hehe.
 
Hugo: Börjar få sina två första tänder och kommer snart gå, alltså!! När blev han så stor???
 
Jag: Börjar ladda för min sista månad hemma med familjen innan plugget drar igång igen. Jag är ledsen, peppad, glad, lugn och stressad. Allt på samma gång.
 
(Kort uppdatering denna gång, men för det mesta är allt sig likt. Jag gissar att det blir bara mindre och mindre framöver att uppdatera om då färre men större saker händer i utvecklingen. Jag tänker att jag kommer skriva fram till lilla älsklingen blir 1 år..)
 
 
 
 
Baby | |
#1 - - Alice:

Älskar dessa uppdateringar! Men vill veta mer om hur mamman mår! <3

Upp