LOST

Men heey! Long time no see! Men det har varit otroligt mycket den senaste månaden både emotionellt och plugg/jobb. Men hur som, nu är vi igång på riktigt och avslutade nollningen i lördags med en finsittning. Bästabästa nollningsgruppen någonsin och är så taggad på fyra år tillsammans!
 
Vad har annars hänt sedan senast? Jag har hunnit fira Towa som fyllde 25, hängt på diverse utbildningar med jobbet, jobbat, haft min första tenta, varit hemma i Selet för återhämtning, sålt grejer på loppis, hängt med Olivia, dejtat med Jeppe på Invito med trerätters, bränt tusentals kronor hos tandläkaren (yeeyy...) och så pluggatpluggatpluggat.
 
Som sagt har jag varit otroligt lost i mina tankar och man har nästan levt i ett ingenmansland i en månadstid i och med att det är så mycket nya intryck, nya människor, nya ställen och nya rutiner men det känns äntligen som att jag har börjar hitta tillbaka till mig själv.. Åtminstone är jag påväg "hem" igen. Jag har alltid en tendens till att ha sämre perioder på hösten (haha, alltid någon månad innan min födelsedag också nu när jag tänker efter...) så allt är väl egentligen i sin ordning.
 
Men.. Jag ville mest bara kika in och säga hej till ni söta som fortfarande kikar in.. ♥ Hoppas ni har haft en fin början på hösten!
 
 
Övrigt 2017 | |
#1 - - Olivia :

Som jag har väntat!!! 😍

Svar: haha men wohooo!! äntligen lite liv på kommentarerna! ahhaa jag kan alltid lita på dig! ;)
Ida Persson

Upp