PITEÅ

Piteå - with the girls! Bästa denna sommar, lätt! Jag älskar Piteå, verkligen. Mysigaste staden i hela Sverige! Haha! Från en planering där vi var sekunder från att boka i Visby, till att kolla budapest, barcelona & berlin så hamnade vi i Piteå. Det kunde f*n inte blivit bättre!
 
På fredag hämtade Nina och Towa upp mig vid halv elva. En fullsmockad bil där vi inte fick in en enda pinal till så begav vi oss till Piteå. Två och en halv timme senare rullade vi in för handling av mat innan vi drog in till campingen och hämtade stugnycklarna. Packade upp lite lätt och så skyndade vi oss ut i solstolarna för att starta helgen. Blandade lite drinkar till piffet och så gjorde vi middag i följd med lite drinkar... På kvällskvisten drog vi in till PDOL för att hitta ett öltält och för att dansa in i natten. Taxi hem för att sedan gå och nattbada...
 
Lördag vaknade jag tidigt och städade undan och förberedde frukosten innan brudarna vaknade upp.. Lite molnigt så vi passade på att dra in till stan för lite shopping! Hem igen, lite solning, piffning och så lite drinkar på det. Vi beställde hem pizza och lyssnade på Per Gessle från stugan. Vid elva drog vi in till PDOL och körde en favorit i repris. Hahah, bästa musiken!
 
På söndag var det strååålande väder så vi packade kylbagen för en heldag på stranden! Kvällen blev lugn med en mysig middag ute och så lite kortspel och skräckhistorier innan kvällsdags. På måndag packade vi ur stugan, åt jordklotets största hotellfrukost/brunch innan vi rullade in till centrum för lite mer shopping innan vi vände hemåt med lite "gissa låtar aka 90&00tal" i bilen.
 
Alltså, bästa helgen någonsin. Tack tjejer!! ♥♥♥♥
 
 
Övrigt 2017 | |
Upp