ANSWERE! :D

nyfiken om Sprint SM!:
kan du skriva vilken minut man ska börja titta från för att se honom?:)

vid 24.5 minuter är första heatet. (00:24:45) kan ni se honom! Lucksta IF, simon persson!
& kvartsfinal  00:58:30

Why not?

Jag har länge varit medlem på pointshop men har mer eller mindre glömt bort hemsidan. Det är en hemsida där man kan få olika poäng som man sedan kan byta ut i presentkort. Just nu så är mitt mål att nå upp i 250 kronor och har ungefär hälften kvar att samla ihop innan jag kan ta ut!

Enkelt sätt att tjäna lite extra pengar, man kan även blogga via pointblog och få poäng som automatiskt förs över till pointshop. Så det är superbra, att kunna skriva av sig om allt möjligt och få poäng/pengar för det!

Klicka på bilden för att bli medlem och även ge mig lite extra poäng!
Och så har vi gratisbio! Ungefär samma princip där man tjänar poäng som i sin tur leder till pengar/presentkort. Här kan jag tycka att det är lättare att tjäna in pengar men här kan man tex inte blogga för att tjäna in mer.

Snart har jag samlat ihop 100 kronor så när jag tar ut från båda sidorna får jag 350 extra kronor. Hur nice är inte det ?:):) perfekt när man har flyttat hemifrån!

Klicka på bilden för att bli medlem på gratisbio, och även hjälpa mig på traven här också!


Sprint!

Ok, jag förstår att vissa av er inte bryr er så mycket om min brors framgång. Men jag lägger ändå ut länkar och resultat osv här för att jag kommer vilja spara till framtiden. Och för att det faktiskt finns dom som bryr sig... hahahah!

Sprint kvartsfinal! Klicka här!!
39.00

HAHA perssonsyndrom:

"När sweski.com träffar honom under fredagens träning ser han lite bortkommen ut. Kommer med två par skidor och vet inte riktigt vart han skall ta vägen."

Läs artikeln HÄR

Sprint SM!

Sprint, klicka här. Simon ungefär vid 00.25 första heatet..

RSS 2.0