Hur mycket är det okej att lägga ut på sin kärlek?

Varför är det så att man alltid, när man ska sova, ska tänka som mest? Det som snurrar i huvudet ikväll är pengar.

Hur mycket är det okej att lägga ut för kärleken? Till våran treårsdag behöver jag en snygg guldig ögonskugga samt ett lite större guldigt halsband. Jag har jättemycket silversmycken men inget i guld, varför? För att jag har nog aldrig tyckt om guld så värst mycket. Silver har alltid varit nr 1.
Men så har jag köpt ett jättefint linne och det passar inte alls lika bra till silver som till guld + att jag har ju min fina guldring på vänster ringfinger!♥
Ögonskugga är dock något man som make up artist aldrig kan få nog av, men den diskussionen kan vi ta vid ett annat tillfälle.. ;)

och så till presenter, julklapp, årspresent, present över huvudtaget. Mamma tycker jag lägger ut alldeles för mycket pengar på min pojkvän, och vise versa. Senast la jag ut över 700 på en present som han kommer få på våran tre års dag och detta är då det mesta jag lagt ut.
Annars brukar det ligga runt en 500, dock mindre till jul eftersom det är 5 dagar efter våran årsdag.. Och så till frågan, tycker ni att det är för mycket?

Vissa gånger kan det kosta runt 300 och andra lite dyrare.. och så till den återkommande tanken, hur fan kan man hitta något under 200 som är en relativt bra present? Sprit? nej. smycken? nej, utom bkvalla som antingen går sönder eller blir grönt, kläder? nope, knappt kalsonger till rätt pris ;s parfym? nepp! presentkort på något? ne, för ger man en 100 så räcker det inte till något.. resa eller upplevelse? definitivt inte!! Bio? ne, inte ens det! 2 biobiljetter + snacks och dricka, upp mot 300kr!

Så mamma, om du läser detta så hoppas jag att du förstår. Jag mår bra och älskar att skämma bort min älskling dom få gånger jag gör det. Jag tycker att han är värd det jag ger honom och so what om jag kanske ångrar mig om det tar slut? Jag ger honom detta med min kärlek. Som jag har NU. Min värld går inte under om jag ger honom något extra, jag unnar ändå inte mig själv och kommer bara handla upp på onödiga saker.

Och självklart så räcker kärleken till. Absolut!! Om han kommer på min födelsedag utan en present och ist ger mig sin kärlek så blir jag inte besviken. Jag älskar den minst lika mycket som om jag hade fått en present.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0