Tända till

Ibland kan jag inte låta bli att tända till på saker folk skriver samt säger. VUXNA människor säger. FÖRÄLDRAR.

Varför jag blir så jävla irriterad just pga detta är för att denna person som skrivit denna kommentar har jag alltid sett upp till. Han har alltid varit super bra människa i mina ögon. Men ibland går till och med han över gränsen.

Ja,visst. Jag kan väl hålla med lite om vad han menar, det är grymt äckligt. Inte för att det var det han skrev, eller över huvud taget menade. Men hur fan kan man pika en person, man inte ens känner. Känner mig jätteirriterad. Har han inget bättre för sig?

Kanske reagerar jag bara för att "den utsatta", är väldigt nära mig. Men jag tycker fan inte att det är ok. Ibland önskar jag att jag hade mod nog att stå upp och säga, det där är inte okej.

Som sagt, för det första har han inget med saken att göra. för det andra är det nedtryckande det han skriver. Vilket inte alls är okej, och där jag reagerar att det dessutom är en vuxen som skrivit.

och sedan att han påpekar "åldern". SO WHAT???? Någon månad kvar till han får, på riktigt. Lixom, han är ju inte 10 år och gör så? Att det börjas i tid? Se dig om i världen, 13 åringar tar droger i samma kommun som du bor i. 13 åringar dricker alkohol, 13 åringar röker. (om inte ännu mindre) Hur fan kan man pika att det börjas i tid om man har några månader kvar till man FÅR.

Blir så jävla irriterad och har så jävla många skittankar jag vill skriva ut men jag vet att det kommer såra några.

Men så jävla besviken jag blev på honom nu. Så himla himla besviken. Där sjönk han som fan i mina ögon.

Fan, nu är min dag förstörd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0