Sprida glädje

Den senaste tiden har jag fått all lust till att sprida glädje. Jag har ingen aning om varför men jag önskar verkligen att jag var bättre på det än vad jag är. Jag har jättesvårt för att säga till mina vänner hur fin dom är vissa dagar osvosv.

Jag är verkligen jättedålig på det, men jag är även dålig på att ta till mig komplimanger jag får. Något jag dock är bättre på, är att ge komplimanger och skriva vad jag tycker. Skärpning!

Den senaste tiden har jag börjat på kommentarer och komplimanger som jag faktiskt blir jättejätteglad av, och stärks av. Och det är DÅ jag börjar känna, varför gör inte jag detsamma?

Sprida glädje och värme. Visa att jag finns för människor i min närhet. Att visa att jag lyssnar och vill hjälpa, dom som än behöver mig. Vänner som fiender. För jag vill inget ont till någon person, vill bara väl. Vill få folk att må så bra som jag faktiskt gör, för att jag fått det stöd jag behöver när jag behövt det.

Jag vill kunna vara en förebild för dom yngre, till att uppmuntra dem till att göra något bra. Inte såra, utan faktiskt hjälpa människor och stötta dem. Uppmuntra samt ge komplimanger.

Varför inte ge en komplimang och göra en persons dag? Hur mycket ansträngning behöver man göra? Inte ett piss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0