Överskattat?

Är jul egentligen överskattat? inför varje jul längtar jag så fruktansvärt mycket efter julklapparna och själva julafton och allt vad det innebär. Kalle anka, julmat, julmust, knäck, kakor osvosv.. Men så på juldagen inser man att det inte är så speciellt..

Jag är den yngsta (16) i våran familj så vi har knappt en riktig jultomte, klapparna blir bara mindre och mindre för varje år som går.

Varje år så "förvarnar" dom oss för att det inte blir så mycket och dyra julklappar, och så kommer kanske en sur min innan jag inser; vad gör det? Jag har allt jag behöver och lite till. Visst jag vill ha smink och produkter, en tv osv.. men jag har redan det! Man kan aldrig få nog av saker och man uppskattar aldrig det man har.

Jag bor i en egen lägenhet 4 mil från mitt barndomshem, jag (familjen) har en systemkamera, har två datorer, kläder, smink, produkter, tv, osvosv.. Varför behöver jag mer?

Från och med nu ska jag börja uppskatta det jag ha. Börja ta julafton som ett tillfälle då våran familj är tillsammans för det dröjer inte många år förrens vi inte är hela familjen hela tiden.

Det spelar ingen roll vad jag får för julklappar imorgon. Så länge jag får vara med min fina familj!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0