Sista rycket

√ Kizz
√ Överraskningsfest för hjärtat
 
Det enda som återstår nu är sista rycket i matten.. På måndag gör jag Nationella och veckan därefter slutexaminationen. Blir jag underkänd (kuggade på mitt första prov någonsin på förra delprovet, hehe) så missar jag antagning till Universitet till hösten vilket innebär också att om jag vill söka samma program om ett år så behöver jag plugga in denna kurs igen till hösten. Alt. tenta av om det finns möjlighet innan sommar men ändå missa höstens antagningar. Puuh. Å andra sidan är jag inte säker på att jag ens vill plugga till höst.. (=
 
Fokusfokusfokus. Men mina tankar är överallt annars än på matten.. Har precis kommit hem från en helg i Stockholm där vi var ett helt gäng som såg Kizz. Sjukt grym helg hade jag! Helgen innan dess så hade jag roddat med en lyckad överraskningsfest till Jeppe och så firade vi valborg hemma i Selet.
 
Annars så har veckorna bokstavligt talat flugit iväg och jag har varit så långt bort från mig själv, lite skrämmande, men jag har helt enkelt inte haft tid. Meen, nu ser jag ljuset. Fem dagar till med intensivt plugg för att verkligen kunna känna mig trygg på måndag. Och sedan får jag andas ut. Jag längtar efter att träna. Jag längtar efter att inte ha några måsten utöver mitt jobb. Jag längtar efter att kunna vara mig själv både jobbrelaterat men framförallt på hemmafronten. Jag är så trött på att behöva anstränga mig för att vara social. Haha..
 
Okok. Det har gått väldigt bra att kombinera jobb, matte, socialt liv och att inte vara för PMSig. Det har gått mycket bättre än av jag någonsin trott att det skulle göra. Men nu är det så nära, nu är jag så trött på matteboken.
 
Nix. Dags att återgå till verkligheten.. Krypa till kojs och hålla tummarna på att min lilla förkylning bara är pollenallergi! Förhoppningsvis lär det inte dröja så länge tills nästa gång vi hörs. Jag hoppas att ni saknat mig! ♥♥ För snart är jag tillbakaaaaa! Pussssaaarr
 
 
Övrigt 2017 | |
Upp