LONDON 2016

OK! So where to start?
 
Måndag 04.00 ringer alarmet. Trött men så galet taggad så hoppar upp ur sängen för att förbereda inför resan. 05.15 tog jag och Sandra till flygplatsen och vid halv 8 var vi framme på Arlanda. Vi satte oss för en lugn frukost, lite kaffe (latte heh) innan vi vid elva tog flyget till London. Vi anlände, tog tunnelbana in till centrum, checkade in på rummet innan vi snabbt bytte om och gick ut för lunch och en liten check av stad samt att några påsar följde med hem.. Vid halv tio fick vi äntligen i oss middag varav det var GODASTE pizzan jag någonsin ätit. EVER!
 
Tisdagmorgon vaknade vi, åt frukost och var ute på stan redan vid klockan 9. Shoppade fram till två när vi köpte med oss lunch och satte oss i Hyde Park. 29 grader varmt var det och det var såååå skönt att slå sig ner och vila fossingarna en stund. Mot kvällen bytte vi om och promenerade mot London Eye för lite sightseeing. Lyckades få med både solnedgång, kvällskymning och mörker innan vi åkt klart. Fantastiskt! Åt middag och sedan strosade vi genom Chinatown på väg hem. Supersuper mysigt!
 
Onsdag så hade vi bestämt oss för att besöka en av Europas största gallerior, tack och lov. För det var sådan sjuuuuk värme ute så annars hade vi varit nedsmälta, haha! Påväg hem hittade vi en mysig resturang där vi drack några glas vin och åt mat, innan vi hoppade på en klassisk dubbeldäckare för ännu lite mer turistning hemåt. Avslutade kvällen att spana in ett Primark vi heeelt missat som var typ 200m från vårt boende och shoppade upp dom sista slantarna i princip. Klockan kvart över tio kom vi hem, supernöjda. Hehe!
 
Torsdag och resa hem, suuuupertråkigt. Önskar verkligen vi stannat lite längre då vi tex missade Harrods (HUR??) samt ville testa på klubblivet men vi var såååå trötta efter all shopping så vi åt chips varje kväll och la oss i bra tid. 19.45 landade flyget i Umeå och 20.05 satt jag på kurs med Loreal Luxe. Strax vid tio var jag äääntligen hemma efter en halv dags resande.
 
Jag har verkligen haft en sån mysig resa och såklart shoppat en massa! Ätit gott, och mycket hehe. Njutit av värmen trots att den nästan tagit kål på oss. Skönt att fått ladda upp lite extra D-vitamin. Men, resan har gått otroligt snabbt och jag önskar vi haft lite mer tid på oss så vi hade hunnit se allt vi ville se och njuta av stunden. Meeen med världens bästa sällskap så har det inte varit annat än bäst.. Var och när åker vi nästa gång?♥♥
 
 
Resor | |
Upp