BRUKSVALLARNA

I fredagsmorse ringde klockan halv fem då vi tiiidigt blev upphämtade av mor och far för att åka iväg till Bruksvallarna. Ca 8h biltur, liite sömn och en massa bilgodis var vi framme. Helgen spenderades framförallt för att heja fram brorsan på skidpremiären men även hotell två nätter (och hotellfrukost såklart, mmmmmmmm....). I fredagskväll så inväntade vi Simon innan vi senare hade bokat bord för middag. Efter en fin middag spelade vi lite biljard och drack några drinkar. Kvällen avslutades på vårt hotellrum innan familjen drog sig åt olika håll och jag och jeppe somnade på två sekunder.
 
I lördags hade vi en "fri" dag, så vi tog sovmorgon, åt hotellfrukost, gick tillbaka till hotellrummet för att fortsätta snooza lite grann framför vinterstudion innan vi mötte upp mama och papa i det gaaaalet fina vädret för lunch. En meter snö, 2 minusgrader och strålande sol. Lever fortfarande på det! Efter det spelade vi pingis i några timmar, kollade lite skidor på tv och sedan duschade vi och piffade till för en middag ute. En utav dom godaste pizzorna jag någonsin ätit och så lite drinkar och såklart lite biljard innan kvällning.
 
I söndagsmorgon checkade vi ut från hotellet och åkte för att heja på Simon. Vid två åkte vi hemåt och så strax efter halvtio var jag hemma.. Nu väntar en sexdagars jobb vecka men med superenergi från helgen så är det inga problem..
 
Vad gjorde ni i helgen?
 
 
Resor | |
Upp