Andra november

Gokvääll! En bra start på veckan har jag haft med jobb måndag och så två lediga dagar. Förra veckan blev det nada träning pga tidsbrist men finally har jag knåpat ihop iallafall två träningspass. Siktar mot att hinna med ett till innan veckan är slut, men det återstår att se. Idag efter mitt träningspass så passade jag på att spaá lite i väntan på tvättid samt att hjärtat skulle vakna. Låter härligt, men när man inte ens kan slappna av till lugnande musik, värme och egentligen ingen stress. Nä, då är det inte bra.
 
Må säga att jag har två härliga lediga dagar men jag tror (och hoppas) att det blir en lugn helg, trots jobb, på hemmaplan. Kroppen säger ifrån och trots mycket sömn så är jag galet trött.. Kanske har med vädret och göra och nu när vi fått snö så kanske jag piggnar till. Vi får se!
 
Annars har vi hunnit med boka hotell inför kommande tripp och så har jag besökt en studievägledare och ansökt om plugg till våren. Tre kurser att kompletera med innan jag till hösten förmodligen söker in på universitet. Galet. Läskigt. Och sååååååå stressande. Men det är dags att något händer för i dagens läge är jag nog mer stressad över att det står still. Haha, kommer man någonsin nöja sig och "hitta" rätt?
 
 
 
Övrigt 2016 | |
Upp