STHLM

Dag 1: Mötte upp mina brudar tidigt på fredagmorgon vid halv nio för att ta flyget ner till huvudstaden. Väl framme virrade vi omkring litegrann innan vi tillslut hittade tunnelbanan och åkte till vandrarhemmet och checkade in. (otroligt fräsht och fina rum! impad för läget/rummen samt priset) Tillbaka till stan för att dra en liten shoppingrunda och sedan hem för piff och strax efter nio gick vi ut i åskvädret för en mysig middag ute. Entrecote och ett glas vin fick våra magar mätta innan vi sakta men säkert drog oss hem helt slutkörda vid tolv.
 
    

Dag två: Vaknade utvilade och taggade upp inför grönan med åksjuketabletter. Tog färjan över och åkte sedan karuseller, köade, kikade lite på repetitionen på skansen och vann på FUCKING chokladhjulet! (hur nöjd?) Drog hem till söder och tog en pizza, en minishoppingrunda och sedan piff nr2. Vin och shotar på rummet medan vi sminkade oss för att sedan ta spårvagn in till gamla stan för en drink. Drog vidare för att hitta en nattklubb men istället hamnade vi på en fet utefestival med galet skön musik. Några timmar senare drog vi vidare på nattklubben och dansade oss svettiga till shakira och backstreetboys (lätt bästa utekvällen ever) och landade hemma i sängen vid fem på morgon..
 

Dag tre:  Sliten som s*tan klev vi upp innan tio för att hinna äta frukost och så checka ut, drog in till centrum för en sista riktig shoppingdag och avslutade med middag innan bussen till flygplatsen gick. Trötta som vi var satt vi i princip non stop och bara skrattade så tårarna rann i väntan på flyget och så landade jag hemma hos min älskade jesper vid elva i söndags.

Förstår ni hur galet bra vi haft det? Är så jäkla sugen på att dra en till weekend i Stockholm men det får nog vänta på "bättre tider". Nu är det fokus på jobb, kurser och så en massa inköp av möbler och flytt.
 
   
 
 
 
 
Resor | |
Upp