Sotning, Video

 En sotning med hjälp av kajal samt en brun skugga. En enklare variat på att få en fin sotning!

´

- Självfallet blir det svartare med en svart ögonskugga, tänk dock på att ha en riktigt bra skugga. Vissa svarta ögonskuggor blir grå samt att dem flammar riktigt lätt vilket ger dåligt resultat.
 
- Vill du ha svartare (än på videon) så är det bara att jobba på med kajalen, det finns också mörkare bruna skuggor som gör det mörkare.
 
- Om du använder en svart eyeliner som avslutning (tex cakeeyeliner) så kan det göra att skuggan inte alls ser svart ut. Just för att eyelinern är mycket svartare och då ser skuggan lätt gråare/ljusare ut.
 
- Fransmarkering är en viktig ingrediens för att få fylliga och svarta ögonfransar enda in till roten. Detta ska placeras mellan ögonfransarna och inte på vattenlinjen. Svårt att få till det utan att kladda, så detta ska göras i början!!
 
- Brun skugga är SÅ mycket lättare att jobba med än svart. Och har ni en svart ögonskugga hemma? Använd brun som bas och tillägg sedan svart där ni tycker att det behövs.
 
Några frågor? Skrivskrivskriv! :)
Make up!, Skönhetstips!, Video, skönhet | video, skönhetstips, sotning, brun, kajal, fransmarkering, skugga, cakeeyeliner, | |
Upp